Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Sex > viata sexuala
A   A   A

A fost creat primul prezervativ pentru deschiderea caruia e nevoie de patru maini (Video)

A fost creat primul prezervativ pentru deschiderea caruia e nevoie de patru maini (Video)
Foto: Captura video Twitter/Tulipan Argentina
Un prezervativ nu va opri un viol, insa e un punct de inceput - aceasta a fost ideea de la care a plecat un retailer de jucarii sexuale din Argentina, Tulipan, care a creat primul prezervativ pentru deschiderea caruia e nevoie de patru maini.

E un prezervativ pentru deschiderea caruia consimtirea ambilor parteneri e obligatorie. Designul pachetului face necesara folosirea ambelor maini in cazul celor doi parteneri. Degetele trebuie sa apese simultan anumite puncte, astfel incat prezervativul sa iasa la iveala, arata The Next Web.

In spatele acestui design sta deviza "Daca nu e da, atunci e nu!", dupa cum a explicat Joaquin Campins, din partea BBDO, agentia responsabila pentru strategia de marketing a produsului.
Este pack es tan simple de abrir como entender que si no te dice que si, es no. #PlacerConsentido pic.twitter.com/KHWyoFmg7L- Tulipan Argentina (@TulipanARG) April 3, 2019

Pana acum, prezervativul a fost impartit gratuit in baruri si la tot felul de evenimente din Buenos Aires. A fost intampinat cu entuziasm, ceea ce inseamna ca se va trece la pasul urmator, comercializarea lui.

Nu se stie cat de util va fi in prevenirea abuzurilor sexuale. Statistici recente din Argentina arata ca doar 14,5 dintre barbati folosesc in mod regulat un prezervativ. 65% au declarat ca au folosit ocazional, iar 20,5% au recunoscut ca nu au folosit niciodata asa ceva.

Vezi si Prezervativul care isi schimba culoarea daca ai o boala venerica (Video)
A.P.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 05 Aprilie 2019, ora 07:24

 Articol citit de 7149 ori

Citeste si: