5 activitati recomandate barbatilor divortati

Advertorial
Joi, 10 Mai 2018, ora 14:45
45247 citiri
5 activitati recomandate barbatilor divortati
Foto: CC0 Creative Commons

Pentru unele persoane divortul poate reprezenta o eliberare, pentru altii o lovitura devastatoare. Altii privesc acest lucru ca pe un nou inceput. Perspectiva difera, iar barbatii divortati au activitati dintre cele mai diverse.

Daca unii se indreapta spre partea de distractie, vrand sa isi aduca aminte de perioada adolescentina, altii pun accent pe recastigarea identitatii, castigarea increderii, noi obiective in cariera.

Cateva recomandari pentru modul de petrecere a timpului liber de catre barbatii divortati, sunt prezentate mai jos.

1. Redescoperirea sinelui

Casatoria este despre parteneriat si lucrul in echipa, iar mai nou te afli pe cont propriu. Este timpul sa iti recastigi identitatea si sa iti dai seama care sunt lucrurile pe care iti doresti sa le faci, astfel incat sa te simti implinit. Este important respectul de sine, sa-ti imbunatatesti abilitatile pentru a te bucura de rezultate pozitive.

Poti apela la un specialist, psiholog sau coach pentru a te ajuta sa rezolvi problemele legate de incheierea relatiei. O perspectiva noua, din afara familiei sau a cercului de prieteni este mai mult decat utila.

2. Masaj erotic

Un tratament realizat intr-un salon profesionist de masaj erotic inseamna un rasfat la nivel maxim, tradus prin: relaxare, senzualitate, placere intensa.

Pe langa miscarile tandre, masajul erotic oferit de o frumoasa domnisoara conduce chiar la cresterea increderii in sine.

Vei uita de stres, griji, te vei deconecta, relaxarea este asadar nu doar a corpului, ci si mentala.

Masajul Tantra conduce la deblocarea energiei sexuale, tine cont ca sunt tipuri diferite de masaj, in functie de intensitate si, poti alege fata care sa il realizeze, fie ca iti doresti o blonda sau o bruneta.

3. Un angajament important, mai multa grija de tine (minte, trup si suflet)

Nu trebuie ca de acum incolo sa comanzi doar pizza. Ai grija sa iti asiguri toate mesele si incepe cu lucruri simple in bucatarie. In felul acesta ai parte nu doar de o mancare sanatoasa, dar economisesti si bani.

O vizita la frizer este binevenita. Ai si mai multa grija de aspectul tau, hainele bine calcate, pantofii facuti nu au voie sa-ti lipseasca. In plus, o sesiune noua de shopping trebuie sa intre si ea pe lista.

Bucura-te de lectura in timpul liber si adu-ti aminte de hobby-urile tale pe care le-ai tot neglijat de-alungul vremii.

4. Prietenii aproape

Daca ai divortat, nu inseamna ca esti singur. Profita si consolideza-ti prieteniile tale vechi, deci cu acei oameni care merita.

Bucura-te de avantajele vietii sociale. Iesi la film, la pescuit (daca ai acest hobby), descopera noi localuri in orasul tau.

5. A trai in prezent

Probabil iti vin multe din trecutul casniciei in minte. Poate ca tentatia este sa ii scrii fostei tale sotii, sa ii reprosezi. Cel mai bine este sa te bucuri de micile placeri ale momentului, asadar oricat de mici. Nu privi in trecut, nu in viitor, nu lasa mintea sa vorbeasca. Opreste-o!

Admira floarea din ghiveci, bucura-te de melodia de la radio, de omelta delicioasa pe care ti-ai pregatit-o, de ziua insorita. Pur si simplu bucura-te de prezent!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#masaj barbati , #viata sexuala