Vacantele scolare sunt mai simplu de organizat ca niciodata

Advertorial
Joi, 18 Aprilie 2019, ora 16:24
4646 citiri
Vacantele scolare sunt mai simplu de organizat ca niciodata

Cand vine vorba despre organizarea unei vacante scolare, una din problemele care trebuie rezolvate este transportul. Pentru asta trebuie sa te gandesti daca merita sa apelezi la firmele care ofera servicii de inchirieri de microbuze si autocare.

Daca tii cont de numeroasele avantaje pe care la ofera inchirirea unui autocar ajungi la concluzia ca asta este o modalitate convenabila de a calatori.

Autocarul are scaune confortabile, spatiu mare pentru depozitarea bagajelor, mult loc unde pasagerii se pot misca, iar in plus in acest vehicul toata lumea se poate distra in sensul ca oamenii pot petrece mai mult timp impreuna, pot vorbi cat de mult ar dori.

In acest fel distractia va incepe mai devreme, acest lucru este important pentru copii, in vacantele scolare.

Pastrarea bagajelor in siguranta este un mare avantaj al calatoriei cu autocarul. Calatoria cu autocarul poate fi mai confortabila decat in cazul cand se apeleaza la alte modalitati de transport, se pot planifica mai multe opriri, se pot vizita mai multe obiective turistice interesante pe traseu.

Un autocar este un mijloc de transport care face calatoria mai frumoasa, mai ales daca se stabileste un program adecvat excursiei scolare.

Daca se doreste vizitarea unor locuri anume, a unor muzee, case memoriale, manastiri, se poate discuta cu soferul din timp, pentru a planifica itinerariul si opririle respective.

Poti gasi servicii de transport copii pe https://transcarsrl.ro/transport-copii/ care sunt o modalitate sigura, economica si fiabila de a va satisface nevoile de transport.

Transcar ofera solutii de transport cu microbuze si autocare pentru vacante, tabere, calatorii in diferite zone ale tarii, la munte si la mare, in tara si strainatate.

Vrei sa afli cate ceva despre preturile la microbuze si autocare? Intra pe site-ul de mai sus si citeste mai multe informatii despre vehiculele care se pot inchiria la preturi accesibile, care sunt fixe sau negociabile, variaza in functie de numarul de zile, numar de km care se vor face, zona in care se va realiza transportul si alti factori.

Microbuzele si autocarele au soferi cu experienta in transportul de persoane in grup, care satisfac o gama larga de nevoi ce tin de transportul scolar:

- Transportul la diferite obiective turistice, la expozitii si muzee

- Transportul in tabere, vacante scolare, excursii

- Transportul in diferite regiuni ale tarii, la mare sau la munte

- Transportul la aeroport, hoteluri, pensiuni, cabane etc.

Toate vehiculele sunt in stare perfecta de functionare, au reviziile tehnice realizate la timp, ITP-ul la zi. Sunt microbuze si autocare moderne, de marca Mercedes, Volvo, Iveco, Temsa, Isuzu.

Plecarile sunt din Bucuresti, Turnu Magurele, Rosiori de Vede, Videle, Alexandria, spre diferite destinatii din tara. Transportul se poate realiza in tara sau in strainatate.

Soferii care conduc vehiculele sunt persoane care au experienta in aceasta meserie, sunt obisnuite cu traficul intens, cu galagia pe care o fac copiii cand merg la drum.

Autocarele au 29, 52 sau 57 de locuri, au scaune confortabile si locuri spatioase pentru depozitarea bagajelor.

Un autocar de la Transcar este o alegere grozava, mai ales atunci cand se face o calatorie mai lunga, cu un grup mai mare de persoane - copii si adulti. Daca s-ar alege calatoria cu avionul, preturile pentru bilete ar fi cu siguranta exorbitante. Cu un autocar, calatoria este sigura si confortabila, iar preturile sunt mai mici.

Costul calatoriei nu este mare daca se tine cont ca acesta se imparte la numarul de persoane din grupul respectiv, deci autocarul va fi o metoda ieftina de a calatori confortabil.

Cand se face o calatorie mai scurta, cu un grup mai mic de persoane, cum este vizitarea unui muzeu, este mai avantajos sa se inchiriere un microbuz care sa aiba un numar mai redus de locuri. In acest fel, costul calatoriei va fi mai mic decat pretul in cazul inchirierii unui autocar.

Un lucru este sigur, microbuzele si autocarele Transcar sunt moderne, in stare perfecta de functionare, sunt vehicule de brand Mercedes, Ivenco, Volvo, Temsa, Isuzu.

Serviciile de inchiriere de microbuze si autocare sunt foarte avantajoase ca pret, sunt oferite in toata tara, toate plecarile sunt din Bucuresti, Rosiori de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea, Alexandria, Videle.

Compania Transcar are o flota actuala de astfel de mijloace de transport de persoane care se bucura de aprecierea clientilor in fiecare an. Microbuzele si autocarele sunt diferite, numarul de locuri poate varia intre 16-57.

Acestea sunt specializate pe diferite servicii si anume: transport de grupuri de copii, transport de persoane spre locurile de munca, transport de persoane in scopul unor calatorii de afaceri (conferinte, simpozioane, intalniri), transporturi de persoane in vacante, la tratamente in statiuni turistice, pentru vizitarea unor manastiri sau obiective turistice.

Tarifele sunt accesibile, foarte mici comparativ cu cele care se stabilesc pentru calatoria cu avionul. Spre deosebire de companiile aeriene, companiile de transport cu microbuzele si autocarele nu cresc in mod obisnuit preturile.

Toate microbuzele si autocarele au soferi care pot conduce si 8-10 ore pe zi, sunt conducatori auto cu experienta, obisnuiti cu traficul intens.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#vacante scolare, #transport autocar, #transport copii , #vacanta elevi