Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Scoala > clasa
A   A   A

Universitatea Politehnica ofera cursuri gratuite pentru elevii de clasa a XII-a

Universitatea Politehnica ofera cursuri gratuite pentru elevii de clasa a XII-a
Foto: Facebook/Universitatea Politehnica din Bucuresti
Universitatea Politehnica din Bucuresti va oferi cursuri gratuite la matematica, fizica, chimie si economie, in perioada 16 martie-20 iulie, elevilor de clasa a XII-a care vor sustine examenul de bacalaureat in aceasta vara si care vor sa urmeze una din facultatile institutiei de invatamant superior.

Potrivit unui comunicat de presa al UPB, este vorba de peste 200 de ore de meditatii gratuite.

Universitatea Politehnica din Bucuresti da astfel startul unui nou program educational de pregatire atat pentru examenul de Bacalaureat, cat si pentru examenul de admitere in invatamantul superior, sesiunea din iulie 2019.

Cursurile de pregatire vor avea loc in fiecare sambata, in perioada 16 martie - 20 iulie 2019, intre orele 9,00 si 13,00.
"Universitatea Politehnica din Bucuresti este prima institutie de invatamant superior din Romania care a demarat un astfel de program educational de pregatire pentru viitorii studenti. Universitatea noastra pune la dispozitia elevilor de liceu cursuri gratuite la matematica, fizica, chimie si economie, materii la care se si sustin probe scrise pentru examenul de admitere, posibilitatea de a participa la un examen de simulare, dar si cazare gratuita in perioada probelor de concurs", a declarat rectorul Universitatii Politehnica, Mihnea Costoiu, citat in comunicatul de presa.

Programul complet al cursurilor de pregatire este afisat pe https://upb.ro/admitere/admitere-licenta/cursuri-pregatire-admitere/.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 15 Martie 2019, ora 18:44

 Articol citit de 1218 ori

Citeste si: