Conferintele de primavara LəRN aduc la Bucuresti profesionisti de top ai managementului cultural

Advertorial
Joi, 11 Aprilie 2019, ora 13:40
7552 citiri
Conferintele de primavara LəRN aduc la Bucuresti profesionisti de top ai managementului cultural

Profesionisti de top in management cultural local si international vin la Bucuresti pentru evenimentul ce lanseaza Programul de formare in management cultural al Platformei Avansate de Educatie LəRN.

Printre speakerii principali ai Conferintelor de primavara LəRN se numara atat invitati internationali cu nume de referinta: Trevor Davies - director European Capitals of Culture Copenhagen 1996, Aarhus 2017 si Piet Jaspaert - vicepresedinte Europa Nostra, cat si unii dintre cei mai importanti manageri culturali din tara: Simona Neumann - director executiv Asociatia Timisoara 2021 si Stefan Teisanu - director executiv Centrul Cultural Clujean.

Sunt prezenti actori importanti ai scenei culturale bucurestene: Andrei Bortun - owner The Institute, Ioana Ciocan - general manager Pavilionul de Arta Bucuresti - Art Safari, John Varbiu - organizator Summerwell, Magneto Events, Roxana Gamart - cofondator Galeria Mobius si Vlad Tausance - strategist Argo si consultant Fundatia Friends for Friends.

Mihnea Gheorghiu - global digital creative director Publicis Milano si global creative director Diesel vine la Bucuresti pentru o discutie despre impactul publicitatii in cultura contemporana.

Despre proiecte de regenerare urbana ne vor vorbi Doru Frolu - arhitect, co-managing partner The Ark si Tamina Lolev - arhitect, co-fondator Nod Makerspace.

Primul sezon al Conferintelor de primavara LəRN este construit in jurul conceptului Ideas Meeting People si este organizat pe parcursul a doua weekenduri din luna mai, 11-12 mai si 18-19 mai.

Acestea propun managerilor si liderilor din sectorul cultural un format creativ si flexibil de intalniri, tururi ghidate, discutii fata in fata, vizite la muzee, prezentarea si explorarea unor spatii culturale independente din Bucuresti, brunch-uri pop-up si alte intalniri cu invitati din Italia, Belgia, Danemarca si Romania.

Inscrierea la Conferintele de primavara se poate face pana pe 10 mai 2019 la info@lern.ro, in limita celor 60 de locuri disponibile.

Taxa de inscriere este de 795 RON si include participarea la conferinte, vizitele private ale centrelor culturale si tururile ghidate din cadrul programului, masa de pranz alaturi de speakerii participanti si taxa de membership care asigura accesul la Comunitatea online LəRN.

Participantii la Conferintele de primavara LəRN vor beneficia de un discount de 30% din taxa de participare la modulul cu numarul doi al Programului de formare in management cultural - Scoala de vara.

Despre Platforma Avansata de Educatie LəRN

Platforma Avansata de Educatie LəRN este initiata de un grup de profesionisti in educatie, comunicare, antreprenoriat, inovatie sociala si cultura, sub umbrela Universitatii Spiru Haret si a Fundatiei Romania de Maine.

Platforma LəRN ofera o solutie inovatoare in formarea profesionala a managerilor si liderilor pentru o mai buna integrare pe piata muncii de astazi printr-o serie de trei formate educationale: Programul de Formare in Managementul Cultural, Programul de Formare in Inovare Sociala si Programul de Formare in Coaching si Dezvoltare Personala. Programele LəRN pun accent pe metode creative de formare, pe interactivitate si pe comunicarea directa dintre speaker si participanti.

LəRN beneficiaza de parteneriate cu universitati straine, institute culturale si asociatii de business, iar cursurile sunt sustinute de lideri profesionisti romani si straini.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#eveniment management cultural, #conferinte L RN Bucure ti , #universitati