Anul scolar 2019-2020. Noutati la Complexul Educational Laude-Reut

Advertorial
Luni, 09 Septembrie 2019, ora 16:03
34848 citiri
Anul scolar 2019-2020. Noutati la Complexul Educational Laude-Reut

Luni, 9 septembrie 2019, a avut loc festivitatea de deschidere a noului an scolar la Complexul Educational LAUDE-REUT, la gradinita, ciclurile primar si gimnaziu - in sediul din Bd. Mircea Voda nr. 20-22, iar la liceul Laude-Reut in Piata Leul Ierusalimului, in fata cladirii Academician Nicolae Cajal, din str. Cluceru Udricani nr. 12.

In prezenta diplomatilor si personalitatilor invitate, membrilor Laude-Reut Board of Trustees, elevi si absolventi, parinti, bunici si prieteni ai scolii, E. S. Ambasadorul Statului Israel, David Saranga, presedinte onorific al Laude-Reut Board of Trustees, a oferit trofeul Magna cum Laude celor 10 absolventi cu medii de peste 9,50 la bacalaureatul acestui an, care sunt acum studenti la universitati prestigioase din Europa si Israel.

Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi, ministrului Vlad Voiculescu, domnului Paul Schwartz, presedinte al Comunitatii Evreilor din Bucuresti, doamnei Irina Sanda Marin Cajal, Subsecretar de Stat la Ministerul Culturii, doamnei Tania Berg-Rafaeli, adjunct al sefului de misiune la Ambasada Statului Israel, secretarului general al Guvernului Romaniei Toni Grebla, care ne-au impartasit emotiile si entuziasmul unui nou drum.

Debutul anului scolar 2019 aduce noutati de mare impact pentru formarea liderilor de viitor in cadrul Complexului Educational Laude-Reut, prin infiintarea profilului de stiinte ale naturii, cu o prima generatie de liceeni, boboci in clasa a IX-a, ce pornesc acum la drum, cu mari emotii si entuziasm, in construirea carierelor profesionale in domenii medicale si de bio-tehnologii.

Noua cladire a Liceului LAUDE-REUT, ridicata in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si Primaria sectorului 3, va gazdui in continuare cursuri variate in laboratoarele sale de ultima generatie. Preferatele elevilor vor deveni anul acesta sesiunile de diplomatie digitala sub indrumarea E. S. Ambasadorul Statului Israel, David Saranga, precum si cursul LAMDA - London Academy of Music and Dramatic Art, ce presupune dezvoltarea atuurilor individuale, talentului si potentialului personal prin tehnici de comunicare si actorie.

Ramanem in continuare, in al 14-lea an de existenta a liceului Laude-Reut cu profil unic de business, media si diplomatie, in slujba educatiei de excelenta intr-un mediu multicultural, cu profesori dedicati si rezultate dovedite. Ne continuam misiunea asumata de a insufla tinerilor valori stabile pentru un viitor durabil, pentru care stau marturie rezultatele extraordinare obtinute de elevii nostri la examenele nationale, dar si la numeroasele competitii scolare si extrascolare, interne si internationale, pe tematici diverse, de actualitate.

Sa fie intr-un ceas bun pentru anul scolar 2019 - 2020!

Despre Complexul Educational Laude-Reut

In aproape un sfert de secol de existenta sub tutela Fundatiei Reut (fosta Fundatia Ronald S. Lauder Romania), Complexul Educational Laude-Reut, acreditat pentru toate nivelurile de invatamant preuniversitar, a atins performante neobisnuite, garantate de oferta educationala, dar si de pregatirea individualizata a elevilor de catre profesori selectati cu exigenta, fapt care i-a atras obtinerea autonomiei, in anul 2016, prin indeplinirea criteriilor de performanta stabilite de fondatori.

Oferta educationala Laude-Reut cuprinde profil teoretic bilingv (engleza) - real, umanist si stiinte ale naturii, bacalaureat la limba ebraica, proiecte si parteneriate internationale (Ministerul Educatiei din Israel, International March of the Living, Comenius, Gruntvig, Cannes Lions etc.), vizite internationale de studiu, schimb de elevi si profesori cu scoli din toata Europa si Israel, pregatire academica timpurie - cursuri de Business si Legal English, LAMDA, comunicare, media, diplomatie, protocol, relatii internationale, public speaking si debate.

Cursurile sunt furnizate si certificate de parteneri academici de prestigiu din Romania si din strainatate: Institutul Diplomatic Roman - Ministerul Afacerilor Externe, Cannes Lions Romania, British Council, Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy, Israel, Raphael Recanati International School, Israel.

Pe langa 100% rata de promovare a examenului de bacalaureat, in sesiunea din iulie, timp de 10 generatii de la infiintarea liceului, rezultatele deosebite si procentul impresionant de elevi olimpici la disciplinele din trunchiul comun, Laude-Reut are un punct forte in oferta extracurriculara consacrata drept punct de referinta pentru sistemul educational: arta si multimedia pentru gradinita si scoala primara, business, media si diplomatie pentru liceu, orele si cluburile de limbi straine (engleza, ebraica, franceza, spaniola, italiana, germana, chineza), de jurnalism, fotografie, informatica, robotica, arte, drama, dans, instrument muzical, matematica, sah, sport etc.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#deschidere an scolar, #incepere an scolar, #Complex Educational Lauder Reut , #scoli