Fiasco la concertul Robbie Williams: Organizatorii arunca pisica. Iata unde iti poti recupera banii de pe card

Luni, 20 Iulie 2015, ora 07:28
12279 citiri
Fiasco la concertul Robbie Williams: Organizatorii arunca pisica. Iata unde iti poti recupera banii de pe card
Foto: Ziare.com

Desi au trecut trei zile de la concertul sustinut de Robbie Williams in Bucuresti, reactiile nu contenesc, dupa scandalul legat de organizarea deficitara a evenimentului, care a rabufnit in weekend pe retelele sociale si nu numai.

Organizatorii intregului show au postat de abia la finalul weekendului pe o retea sociala o "scrisoare deschisa catre publicul prezent la evenimentul anului".

"Am dorit sa acordam cat mai multor persoane oportunitatea de a-l vedea si asculta live pe Robbie Williams si sa le oferim o experienta de neuitat!

Cu 3 zile inaintea acestui eveniment, ne-am aflat intr-o situatie fara precedent pentru noi: firma de public catering, care organiza vanzarea la eveniment, ne-a informat, printr-un email, ca doreste sa se retraga din contractul agreat si semnat!

Starea de alerta provocata de neprofesionalismul si iresponsabilitatea acestor oameni fata de cei 64.000 de participanti la eveniment a afectat intr-o extrem de mare masura buna organizare a acestuia, incat se punea problema anularii concertului, sustine pe Facebook D&D East Entertainment.

Pentru ca trebuiau sa gasesca urgent o solutie de inlocuire a vendorului, organizatorii au avut o singura optiune.

"Au fost reprezentantii firmei de catering de la Fire, care au facut tot posibilul sa ne sprijine si sa sustina vanzarea si aprovizionarea publicului la eveniment cu personalul si logistica existente pe piata in acel moment, punandu-si in joc reputatia", adauga sursa citata.

Organizatorii au de gand sa "depuna toate diligentele", pentru ca "firma, care a fost partenerul nostru initial de public catering, sa-si inceteze activitatea si sa nu mai aiba posibilitatea de a pune nici un organizator in aceeasi situatie ca a noastra".

Celor care au ramas cu bani pe cardurile distribuite la concert, D&D East Entertainment le va rambursa sumele restante.

"Se vor putea rambursa banii ramasi pe cardurile de eveniment ale participantilor din 3 locatii din Bucuresti ale Bancii Transilvania, si anume:

1. Sucursala Alba Iulia (Piata Alba Iulia nr. 2)

2. Sucursala Militari (Bd. Iuliu Maniu nr. 22)

3. Sucursala Obor (Mihai Bravu nr. 10) "

Am adaugat inca o locatie de unde se pot rambursa banii ramasi pe carduri, in Cluj:

Agentia Matei Corvin, Cluj-Napoca, Pta Unirii, nr 22", anunta firma, care promite ca "rambursarea sumelor ramase se va realiza imediat, intr-o operatiune care dureaza cateva secunde".

Pentru posesorii de carduri care nu au posibilitatea de a ajunge in niciunul din cele patru puncte, rambursarea poate avea loc si in orice unitate Banca Transilvania din tara, "prin predarea cardului, impreuna cu unele date personale care sa permita efectuarea viramentului (nume si numar de cont) ".

Despagubiri dupa haosul organizatoric de la concertul lui Robbie Williams

Nu sunt singurele masuri luate dupa ce zecile de mii de spectatori din Piata Constitutiei au fost nevoiti sa stea la cozi kilometrice pentru a-si cumpara o bere sau o apa, in timpul concertului.

Ursus, firma care s-a ocupat cu distributia berii, a cerut scuze pentru toate neplacerile create si le-a promis celor nemultumiti ca vor primi sase cutii de bere, la 500 de ml.

Compania a anuntat si cum pot intra nemultumitii in posesia premiului: "Trimite-ne pe adresa info@momente.cool dovada participarii la concertul Robbie Williams din Bucuresti (poza alaturi de biletul de acces sau poza de la locul evenimentului). Vei fi contactat in termen de 5 zile lucratoare pentru furnizarea datelor de livrare. Cadoul va fi expediat in termen de 30 de zile de la confirmarea datelor personale. Pentru ca apreciem feedback-ul tuturor, ne poti trimite, in acelasi e-mail, sugestii pentru imbunatatirea experientei la astfel de evenimente".

Robbie Williams, concert incendiar la Bucuresti: Romania, ai fost al naibii de minunata! (Foto&Video)

Mii de spectatori s-au aratat revoltati de modul in care a fost organizat evenimentul de vineri. Acestia s-au plans, pe bloguri si pe retelele sociale, ca nu au putut sa isi cumpere apa, iar din cauza caldurii multora li s-a facut rau si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

B.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#concert Robbie Williams bani card, #card recuperare bani concert Robbie Williams , #concerte
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5