Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Regele Mihai > murit
A   A   A

Parastasul de 40 de zile de la moartea regelui Mihai I va avea loc, azi, la Curtea de Arges

Parastasul de 40 de zile de la moartea regelui Mihai I va avea loc, azi, la Curtea de Arges
Foto: Arhiva Ziare.com
Parastasul de patruzeci de zile de la moartea regelui Mihai I al Romaniei va avea loc, sambata, la ora 12, la Curtea de Arges. Toti cei care doresc sa participe la parastas sunt bineveniti, insa la rugaciunea de la mormant va avea acces doar Familia Regala.

Slujba va fi oficiata de Arhiepiscopul Calinic al Argesului si Muscelului si se va tine in Vechea Catedrala Episcopala si Regala de la Manastirea Curtea de Arges. Dupa slujba, va fi rostita o rugaciune la mormantul regelui Mihai I, in pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale si Regale.

Regele Mihai I a murit pe 5 decembrie 2017 la resedinta sa din Elvetia si a fost inmormantat pe 16 decembrie, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala de la Curtea de Arges.
Citeste si:

Regele Mihai a fost inmormantat. Zeci de mii de oameni si-au luat ramas bun de la el - vezi filmul unei zile emotionante (Foto Video)O imitatie a Coroanei de otel va fi folosita la inmormantarea regelui Mihai. Iata de ceCe a scris presa internationala despre funeraliile regelui Mihai
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Sambata, 13 Ianuarie 2018, ora 08:09

 Articol citit de 1676 ori

Citeste si: