Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Razvan Lucescu > nationala
A   A   A

Razvan Lucescu, in razboi cu un oficial al FRF: 'E o magarie politica. Minte cu nerusinare'

Razvan Lucescu, in razboi cu un oficial al FRF: 'E o magarie politica. Minte cu nerusinare'
Foto: Hepta.ro
Razvan Lucescu l-a atacat pe Andrei Vochin, dupa ce consilierul presedintelui FRF a catalogat drept "catastrofala" perioada in care el a pregatit nationala Romaniei.

Fostul selectioner al Romaniei numeste afirmatiile lui Vochin drept "o magarie politica".

"Pot sa spun ca Andrei Vochin a mintit cu nerusinare. Eu cand am plecat de la echipa nationala, in aceea seara, echipa era pe locul 3! Dupa aceea ca a fost o greseala, ca a fost bine, fara sa analizam contextul", a spus Razvan Lucescu pentru Telekom Sport.

"A fost o magarie politica! Pentru mine nu are loc de alte comentarii. O mare minciuna politica in vederea alegerilor", a completat tehnicianul celor de la PAOK Salonic.

In urma cu o saptamana, intr-un dialog cu Gica Popescu, Andrei Vochin i-a luat apararea lui Christoph Daum, spunand ca Razvan Lucescu a fost cel mai slab selectioner din istoria Romaniei.
"Razvan Lucescu a plecat de la nationala de pe 5 in grupa, Daum a plecat de pe locul 4. Decizia lui Burleanu de a-l aduce pe Daum e mai buna decat cea a lui Lupescu de a-l aduce pe Lucescu. Strategia noastra a fost gresita, dar cea a lui Lupescu, cu Razvan Lucescu, a fost catastrofala", a declarat Vochin.

Razvan Lucescu a antrenat nationala Romaniei in perioada 2009-2011.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Marti, 13 Martie 2018, ora 13:15

 Articol citit de 11644 ori

Citeste si: