Razvan Cuc, despre demisie: Asta este decizia pe care am luat-o si nu mai comentez

Vineri, 13 Octombrie 2017, ora 06:54
4688 citiri
Razvan Cuc, despre demisie: Asta este decizia pe care am luat-o si nu mai comentez
Foto: Hepta.ro

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat joi seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD in cadrul caruia si-a anuntat demisia din functia de ministru, ca le multumeste colegilor pentru sustinere si ca nu vrea sa comenteze mai mult.

"Am luat decizia, mi-am mentinut decizia si in cadrul CExN-ului. Multumesc tuturor colegilor pentru sustinere, dar asta e decizia pe care am luat-o", a declarat Razvan Cuc la finalul sedintei de Comitet Executiv National al PSD.

Intrebat daca aceasta este decizia corecta, in conditiile in care a fost sustinut de colegii din CExN, Cuc a spus: "Asta este decizia pe care am luat-o si nu mai comentez".

Iata filmul marii cumpene a PSD, in care trei ministri si-au anuntat demisia

Liviu Dragnea a anuntat ca ministrul Transporturilor a demisionat pentru faptul ca nu a stiut sa comunice lucrurile pe care le-a facut. Liderul PSD a spus ca Razvan Cuc a avut o sustinele foarte mare din partea colegilor.

"Si Razvan Cucu si-a prezentat demisia. Razvan Cuc a avut o sustinere foarte serioasa in CEx. Pentru mine a fost o surpriza placuta. Si pentru premier. Sunt lucruri pe care le-a facut si pe care nu le-a comunicat, din pacate. E un tanar bun, capabil. A prezentat astazi lucruri pe care nu le stiam multi dintre noi.

Cum a gasit ministerul, cum a prezentat toate blocajele pe care le-a gasit in minister, atat in ceea ce inseamna proceduri, cat si ceea ce inseamna documentatii necesare pentru a porni finantarile pe care le asteptam cu totii", a declarat Liviu Dragnea, la finalul sedintei CEx.

El a mai spus ca, daca Razvan Cuc ar fi gasit ministerul asa cum il va gasi noul ministru al Transporturilor, "astazi, in Romania, roata se invartea mult mai serios".

"Si, in schimb, pentru faptul ca nu a reusit sa comunice, pentru faptul ca nu a putut sa convinga ca nu din vina lui au aparut intarzieri fata de ce ne asumasem in programul de guvernare, si-a asumat el si asta arata ca este un om de onoare", a adaugat liderul PSD.

Dragnea a facut aceste precizari legate de Razvan Cuc la sfarsitul conferintei de presa, pe durata careia atat el, cat si premierul Tudose s-au referit numai la demisia lui Sevil Shhaideh si a Rovanei Plumb.

Dragnea a anuntat demisia lui Cuc dupa ce a fost intrebat de jurnalisti.

Vezi aici cum s-a ajuns la noul razboi din PSD

Vineri, la ora 12:00, va avea loc alta sedinta CEx in care vor fi desemnati oameni noi pentru posturile vacante de la Dezvoltare, Fonduri Europene si Transporturi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Eșec în instanță pentru Cătălin Cherecheș. Primarul fugar a încercat să obțină anularea condamnării pentru luare de mită
Eșec în instanță pentru Cătălin Cherecheș. Primarul fugar a încercat să obțină anularea condamnării pentru luare de mită
Curtea de Apel Cluj a decis joi, 18 aprilie, că fostul primar din Baia Mare Cătălin Cherecheș rămâne în închisoare. Curtea de Apel a respins ca neîntemeiată contestaţia în care...
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
#Razvan Cuc demisie , #ministrul Transporturilor