Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Razvan Burleanu > presedinte FRF
A   A   A

Razvan Burleanu reactioneaza dupa ce Liviu Dragnea a anuntat ca-l sustine pe Lupescu la alegerile de la FRF

Razvan Burleanu reactioneaza dupa ce Liviu Dragnea a anuntat ca-l sustine pe Lupescu la alegerile de la FRF
Foto: Hepta.ro
Actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a reactionat dupa ce Liviu Dragnea a anuntat ca-l sustine pe Ionut Lupescu la alegerile programate miercuri.

Burleanu a afirmat ca se astepta ca Lupescu sa apeleze la sprijin politic, dar spune ca nu se teme ca ar putea pierde alegerile.

"Ma asteptam din partea contracandidatului meu sa caute sprijin politic, pentru ca acest comportament il recomanda. Cand pleci intr-o batalie in care membrii FRF trebuie sa voteze si vezi ca nu ai nicio sansa de a-i convinge... El sa spuna ce a facut in anii sai de mandat la FRF, iar noi vom spune ce am facut in ultimii ani pentru fotbalul romanesc, pentru esaloanele inferioare.

Eu nu am nicio emotie ca voi castiga inclusiv dupa aceste declaratii din mediul politic. In 2014 mi s-a pus eticheta de presedinte numit politic. S-a incercat o justificare pentru faptul ca un tanar de 29 de ani, care nu era parte a niciunui sistem, fie mafiot, fie politic, a ajuns presedinte. Explicatia e simpla. In 2014, membrii afiliati si-au dorit un om care nu a fost implicat in aceste scandaluri", a spus Burleanu la Pro X.
Reactia lui Burleanu vine dupa ce Liviu Dragnea a anuntat ca-l sustine pe Ionut Lupescu la alegerile programate miercuri.

"Singurul om cu care am vorbit a fost Ionut Lupescu! A fost singurul care m-a cautat acum o luna si jumatate sau chiar doua luni, mi-e greu acum sa stabilesc exact perioada, si mi-a spus despre intentia sa de a candida. Mi-a prezentat elemente din programul lui si i-am spus ca daca va fi ales presedinte al federatiei, atunci va avea toata sustinerea mea!", a afirmat Dragnea in editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Dragnea s-a implicat si in alegerile de la LPF, anuntand inaintea alegerilor ca il sustine pe Gino Iorgulescu, cel care a si castigat.

Implicarea politicului in sport este interzisa cu desavarsire de FIFA, iar asociatiile in cauza risca inclusiv excluderea pe termen nelimitat daca se dovedeste ca un candidat a avut un sprijin concret.
C.S.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Luni, 16 Aprilie 2018, ora 11:03

 Articol citit de 9898 ori

Citeste si: