Presedintele FRF: Iata cum pot ajunge Mutu si Ianis Hagi in lotul pentru EURO 2016

Joi, 15 Octombrie 2015, ora 09:05
4018 citiri
Presedintele FRF: Iata cum pot ajunge Mutu si Ianis Hagi in lotul pentru EURO 2016
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei - Pagina oficiala

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a dezvaluit in ce conditii ar fi venit Mircea Lucescu la echipa nationala si a vorbit despre jucatorii care s-ar putea afla in lotul Romaniei la EURO 2016.

Intrebat, miercuri seara, la televiziunea Sport.ro, daca Mircea Lucescu este o solutie pentru nationala Romaniei, Burleanu a raspuns: "Am fost la Donetk si am vorbit cu domnul Lucescu, a vrut sa vina fara niciun ban la nationala, a fost prima optiune in momentul in care a plecat Piturca de la echipa".

Mircea Lucescu, noi precizari despre echipa nationala: Nu inteleg!

Iordanescu si Lucescu, antrenorii nationalei Romaniei la Euro 2016? Anuntul oficial al sefului FRF

De asemenea, acesta a evitat sa dea un raspuns clar daca Adrian Mutu mai reprezinta o varianta pentru atacul echipei nationale.

"Daca joaca in India... Stiti cum sta treaba, daca este in forma la momentul respectiv sunt sigur ca Iordanescu va apela la serviciile lui", a mai spus Burleanu.

Totodat, seful FRF sustine ca fiul lui Gica Hagi, Ianis, poate fi in lotul Romaniei pentru EURO 2016: "Chiar i-am urmarit cu interes prestatia lui Ianis si in mod cert poate fi la Euro, daca poate reprezenta o solutie pentru echipa nationala. Depinde doar de staff-ul tehnic, daca se considera ca poate juca la echipa mare si nu arde etape".

Iordanescu, declaratie surprinzatoare dupa calificarea nationalei: Intrebati-l pe Burleanu

Presedintele FRF i-a stabilit soarta lui Iordanescu: Iata ce se intampla cu selectionerul Romaniei

Nu in ultimul rand, presedintele Federatiei a vorbit si despre situatia si planurile lui Anghel Iordanescu.

"Atingand obiectivul, contractul se prelungeste automat. Pe 19 noiembrie se prelungeste singur contractul. Am facut planuri cu Iordanescu, va merge sa vada bazele de cantonament. Modul de abordare si planurile pe care si le face, imi da de inteles ca ramane.

A trecut printr-o perioada dificila, nu e normal sa ceri demisia la primul pas gresit, care nu a fost un pas gresit pana la urma. Trebuie sa fim sinceri cu noi insine, nu suntem Germania si nici Italia, si nici Olanda care ramane acasa", a mai spus Razvan Burleanu.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Razvan Burleanu Mircea Lucescu, #Burleanu Ianis Hagi nationala, #Burleanu Adrian Mutu nationala , #presedinte FRF