Cum a analizat Raluca Olaru parteneriatul cu Mihaela Buzarnescu la BRD Bucharest Open

Duminica, 22 Iulie 2018, ora 14:55
4247 citiri
Cum a analizat Raluca Olaru parteneriatul cu Mihaela Buzarnescu la BRD Bucharest Open
Foto: brdbucharestopen.ro

Jucatoarea de tenis Raluca Olaru a declarat, sambata seara, dupa ratarea calificarii in finala de dublu a turneului BRD Bucharest Open, ca e clar ca nu a reusit, impreuna cu partenera sa, Mihaela Buzarnescu, sa produca tenisul de care sunt capabile.

"A fost o zi... Daca stau sa ma gandesc nu reusesc sa imi aduc aminte de un meci similar. E clar ca ghemul acela la 3-0 si 40-15, cand aveam 3 mingi de 4-0 (n.r. - in primul set) ... Dar nu am reusit si s-a schimbat mult dinamica meciului atunci. S-a facut un declic si la ele, dar si la noi, in sensul rau. Noi ne-am inmuiat, ne-am retras putin ca si joc. Apoi ele nu aveau nimic de pierdut, au jucat foarte bine pana la final, iar noi nu am reusit sa intram din nou in meci din acel moment. Imi vine greu sa cred ca vremea a fost de vina pentru ce s-a intamplat. Intr-adevar, terenul a fost mai greu dupa ploaie si nu prea ne-a avantajat pe noi, dar e clar ca noi nu am reusit sa producem tenisul de care suntem capabile. Imi doresc ca lucrurile sa mearga bine in continuare cu Mihaela. Sunt sigura ca vom juca bine impreuna, sper sa se lege lucrurile mai bine", a spus Olaru.

"E un lucru normal sa fii suparat dupa ce pierzi la simplu (n.r. - Mihaela Buzarnescu a ratat, sambata, si calificarea in finala la simplu) . Mai mult, si eu am intrat intr-o pasa mai proasta. Eu trebuie insa sa gestionez mai bine momentele acestea. Noi vom continua sa jucam impreuna la turneele din Statele Unite pe hard. Am jucat bine si la Strasbourg unde am castigat... aici a fost o saptamana destul de grea pentru Mihaela si cu simplu si cu dublu. Sunt sigura ca s-a adunat oboseala de la multele meciuri pe care le-a jucat sezonul acesta. Imi pare rau ca nici eu nu am reusit sa ma ridic azi la un nivel bun, pe care l-am avut totusi in ultimele saptamani", a adaugat ea.

Raluca Olaru a venit singura la conferinta de presa de dupa semifinala, Mihaela Buzarnescu fiind afectata dupa ce a ratat calificarea in finala de dublu, iar cu cateva ore inainte si in finala de simplu.

Perechea formata din jucatoarele romane Mihaela Buzarnescu si Raluca Olaru a ratat calificarea in finala probei de dublu din cadrul BRD Bucharest Open in urma infrangerii suferite cu scorul de 4-6, 1-6 in semifinale in fata cuplului Danka Kovinic (Muntenegru) /Maryna Zanevska (Belgia).

In finala de duminica, cuplul Danka Kovinic (Muntenegru) /Maryna Zanevska (Belgia) va intalni perechea romana Irina Begu/Andreea Mitu.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Raluca Olaru reactie dupa esec semifinale, #Olaru analiza parteneriat cu Buzarnescu Bucuresti , #stiri Raluca Olaru