Scandalul Mazare - Hamza ajunge la Comisia Europeana

Marti, 13 August 2013, ora 15:12
5073 citiri
Scandalul Mazare - Hamza ajunge la Comisia Europeana
Foto: Libertatea

Scandalul provocat de primarul Radu Mazare, acuzat ca si-ar fi indemnat bodyguarzii sa-l bata pe fotbalistul Younes Hamza (Petrolul Ploiesti) ajunge la Comisia Europeana de justitie.

Suporterii echipei Petrolul Ploiesti au anuntat, prin intermediul unei scrisori deschise, ca-i vor oferi tot sprijinul lui Hamza in incercarea de a demonstra vinovatia primarului Radu Mazare, informeaza Observatorulph.ro.

Ei au promis ca vor "avea grija" de fiecare dosar in care este implicat Radu Mazare, dar si de cheltuielile facute din bani pulbici.

Golgheterul Petrolului: Plec din Romania!

Totodata, suporterii prahoveni vor sesiza Comisia Europeana din dorinta de a avea o judecata corecta a cazului.

Scrisoarea deschisa a fanilor prahoveni:

Catre clasa politica din Romania si cei care il protejeaza pe numitul Mazare Radu Stefan, nascut la data de 5 iulie 1968 in municipiul Bucuresti, aflat temporar in functia de primar al Municipiului Constanta.

De 23 de ani ne-ati luat totul. Pamantul, pe care l-ati vandut pe nimic. Fabricile, pe care le-ati ruinat si vandut bucata cu bucata. Educatia, sanatatea, totul. Ne-ati luat aerul, prin taierea padurilor. Nu ne veti lua si fotbalul. Nu o sa va lasam.

In data de 12.08.2003, numitul Mazare Radu Stefan a incitat persoane care ii servesc pentru paza si protectie in calitate de Voievod al Constantei impotriva unei persoane, fotbalist la clubul FC Petrolul Ploiesti, motivatia fiind ca a incalcat teritoriul protejat prin drept divin in care are dreptul a practica sporturi nautice exclusiv Maria Sa Primarul Constantei.

Reactia lui Radu Mazare in scandalul cu Hamza: Era sa ma omoare! (Video)

Daca numitul Constantinescu Nicusor Daniel, presedintele Consiliului Judetean Constanta isi permite sa refuze de mai multi ani controlul Curtii de Conturi a Romaniei, noi, suporterii Petrolului, nu suntem Curtea de Conturi si nu vom ceda. Solicitam o ancheta corecta a acestui caz.

Actiunile noastre in perioada urmatoare:

1) Vom avea reprezentanti la fiecare termen de judecata in Dosarul nr.6536/2/2008, inregistrat la Curtea de Apel Bucuresti, Sectia a II-a penala in data de 28.10.2008 si judecat in fond de aprope 5 ani, in care numitul Mazare Radu Stefan a fost trimis in judecata pentru infractiuni de coruptie, una din acuzatii fiind ca a improprietarit cu teren pe litoral un controversat om de fotbal in calitate de mostenitor al familiei Movilestilor.

2) Vom monitoriza toate cheltuielile Primariei Municipiului Constanta, solicitand informatiile prevazute de Legea nr.544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, cu modificarile ulterioare si vom proceda la intocmirea de plangeri penale pentru orice incercare de fraudare a banului public.

3) Vom asigura asistenta juridica cu cei mai prestigiosi avocati din tara fotbalistului nostru si vom comunica permanent stadiul cercetarilor Comisiei Europene, prin Comisarul european pentru justitie, doamna Viviane Reding.

4) Nu vom tolera incercarile de musamalizare si ne vom asigura ca la nevoie se va face plangere in fata judecatorului impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata.

5) Vom solicita audiente si vom prezenta cazul ambasadorilor Olandei si Marii Britanii in Romania. In acest scop, vom contacta asociatiile de suporteri din tarile respective.

6) Vom solicita audiente periodice la procurorul general al Romaniei, pentru a comunica solicitarile noastre, in conformitate cu prevederile legale. 7) Vom organiza actiuni publice de protest, autorizate conform prevederilor legale. 8) Vom picheta sediile autoritatilor publice responsabile de rezolvarea cazului, respectand prevederile legale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Radu Mazare Younes Hamza, #Hamza batut Radu Mazare, #Hamza Mazare Comisia Europeana , #stiri Radu Mazare