Mazare e foarte fericit in puscaria de la Rahova: Fata de Madagascar, e vis

Vineri, 24 Mai 2019, ora 16:53
21339 citiri
Mazare e foarte fericit in puscaria de la Rahova: Fata de Madagascar, e vis
Foto: Alexandru Dobre/Mediafax/Hepta.ro

Fratele lui Radu Mazare, Mihai, si-a vizitat, vineri, fratele la Penitenciarul Rahova pentru a-i aduce mancare.

"E foarte multumit, eu pot sa zic chiar incantat de cum l-au primit oamenii, personalul din penitenciar il trateaza corect si foarte amabil, banuiesc ca nu neaparat cu el, ci se intampla lucrul acesta cu toata lumea.

Stiti bancul acela cu rabinul cand a venit un evreu la rabin nemultumit ca nu mai are loc in casa si i-a zis rabinul: Baga si oaia, baga si capra si vii peste o saptamana. Cand s-a intors la rabin, a zis: Vai de mine ce greu e, acum scoate animalele din casa si vino dupa aia peste o saptamana. Si cand s-a intors la rabin a zis: Vai, ce bine e acum fara animale.

Asa si el este cu puscaria Rahova, fata de Madagascar. Deci mi-a mai povestit niste lucruri de acolo si, intr-adevar, ce se intampla aici este un vis", a spus fratele lui Radu Mazare, la iesirea din Penitenciarul Rahova.

Acesta a relatat, in cateva cuvinte, ce i-a povestit fostul primar al Constantei ca a trait in inchisoarea din Madagascar.

"De exemplu, cum i-au scos sa ii masoare si sa ii cantareasca. Au facut un sir lung de 40 de persoane, i-au dus pe un hol, i-au aliniat si stateau pe un hol ingust care, pe margine, avea doua rigole. De fapt, stateau pe rigole, iar prin rigolele respective curgea apa menajera de la toaleta, din toata puscaria.

Au stat asa 3 ore si jumatate, i-au asezat pe vine si ii ridicau pe rand: il ducea, il masura, il trecea la loc pe vine, in mediul de acolo. Sunt multe lucruri de care mi-a povestit si care sunt groaznice", a mai spus Mihai Mazare.

Potrivit sursei citate, Radu Mazare vede cu alti ochi penitenciarele din Romania.

"I-au schimbat un pic sistemul de referinta. Acum nu se mai raporteaza la nivelul Beciului domnesc, ci se raporteaza la nivelul puscariei de acolo (din Madagascar - n.red.) . Cand a ajuns aici (la Rahova - n.red.) i s-a parut ca sunt conditii foarte bune: aici are dus, lucruri pe care nici nu le visa acolo. (...)

Intentioneaza, cand termina carantina si o sa ii permita regulamentul, sa scrie la revista penitenciarului si o sa faca cerere sa iasa la munca", a adaugat Mihai Mazare.

Fostul primar al Constantei este incarcerat la Penitenciarul Rahova, in perioada de carantina de 21 de zile. Apoi, autoritatile urmeaza sa decida unde va executa Radu Mazare perioada de 9 ani de inchisoare, sentinta definitiva la care a fost condamnat in dosarul terenurilor si plajelor din Constanta.

Citeste si Mazare: Sunt mandru de tot ceea ce am facut. Crede cineva ca nu o supravietuiesc in puscariile din Romania?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Mazare puscarie Rahova Madagascar , #condamnat