Mazare ii raspunde lui Basescu: Umblu cu fete, dar nu le fac ministre si nici sefe de partid

Joi, 28 Martie 2013, ora 18:40
8175 citiri
Mazare ii raspunde lui Basescu: Umblu cu fete, dar nu le fac ministre si nici sefe de partid
Foto: Arhiva

Primarul Constantei, Radu Mazare, sustine ca presedintele Traian Basescu are dreptate atunci cand spune despre el ca umbla cu fete in Mamaia, adaugand, insa, ca el nu le face nici "ministre si nici sefe de partid".

"Este adevarat ce spune presedintele Basescu ca eu umblu cu fete prin statiunea Mamaia. Dar nu le fac ministre, nu le dau jumatate din bugetul tarii pe mana si nici nu incerc sa le fac sefe de partid. Si mai e ceva, un mic amanunt: eu nu sunt insurat si nici ele maritate", a precizat Mazare, citat de Mediafax.

Presedintele Traian Basescu a afirmat miercuri seara ca ar fi riscant pentru angajamentele Romaniei cu NATO sau Exxon ca premierul sa accepte ca municipalitatea constanteana sa devina actionar majoritar la Portul Constanta, el afirmand ca primarul Radu Mazare "sta mai mult cu domnisoare dezbracate prin Mamaia".

"Mi-e greu sa vad ca unul care sta mai mult cu domnisoare dezbracate prin Mamaia, se imbraca in tot felul de armuri, cand o face pe papuasul, cand pe apasul, mi-e foarte greu sa il vad discutand cu generalii de la NATO chestiuni serioase legate de tranzitul de armament, de munitie, de trupe.

Mi-e greu sa il vad discutand cu Exxon, daca le spune sa il caute la Bamboo in discoteca. 'Deci vedeti ca seful e la Bamboo, e acolo cu niste sirene iesite din Marea Neagra'. Cred ca am fi noi neseriosi sa trimitem Exxon, NATO... Poate eu gresesc, dvs vedeti vreun general american mergand sa discute cu el, sau in Brazilia ca asta mai pleaca si in Brazilia?", a afirmat Basescu, miercuri seara.

Primarul Radu Mazare a pus in practica ceea ce anuntase la inceputul lunii ianuarie. Fiecare club din Mamaia este obligat din acest sezon turistic sa aiba un car alegoric, cu minimum sase animatoare, cu care sa defileze prin statiune in fiecare weekend.

Decizia a fost adoptata prin hotarare de Consiliu Local Municipal, in sedinta de marti. Obligativitatea face parte dintr-o serie de masuri menite sa stimuleze turismul de pe litoral, al carui principal promotor a devenit chiar edilul Mazare.

Mazare vrea portul - Fenechiu nu se pricepe, ca e moldovean

In ultimele zile, Radu Mazare a avut un schimb de replici, prin intermediul presei, si cu ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu.

Fenechiu: Sincer, ma uit in ochii lui Mazare si astept sa isi ceara scuze

Edilul a declarat ca, daca portul Constanta nu va fi preluat de administratia locala, relatia sa cu Victor Ponta va avea de suferit. Mazare nu s-a aratat ingrijorat de opozitia ministrului Transporturilor pe acest subiect pentru ca "Fenechiu este moldovean si la Moldova nu sunt porturi".

Fenechiu a interpretat termenul de "moldovean" ca peiorativ, drept pentru care a anuntat ca asteapta scuze de la Radu Mazare.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#Mazare Basescu fete, #Mazare fete partid Basescu , #primar Constanta