Un deputat exclus din PSD spune ca partidul a pierdut guvernarea din cauza unui slab management politic

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 13:11
5939 citiri
Un deputat exclus din PSD spune ca partidul a pierdut guvernarea din cauza unui slab management politic
Foto: Arhiva Facebook/ Cristina Burciu

Cristina Burciu, deputat exclus din PSD in sedinta CEx de marti seara, spune ca partidul a pierdut guvernarea prin motiune de cenzura, din cauza unui slab management politic.

Burciu a fost exclusa din partid, pentru ca a votat pentru investirea in functie a Guvernului Orban.

"Am luat la cunostinta decizia conducerii PSD si voi activa pentru moment in grupul deputatilor neafiliati. Subliniez insa ca nu am dorit in niciun moment sa se ajunga la acest deznodamant, respectiv sa iau hotararea de a vota un nou guvern.

Consider insa ca am dat dovada de maturitate politica, deoarece tara nu putea merge inainte intr-o situatie de criza permanenta, aveam nevoie de buget, de functionarea institutiilor statului, de plata salariilor si a pensiilor. Toate acestea ar fi fost in pericol in cazul in care noul guvern nu ar fi fost investit", a scris Burciu pe contul ei de Facebook.

Ea subliniaza ca s-a ajuns in aceasta situatie din cauza unui slab management politic si ca, personal, nu are niciun regret.

"Pe de alta parte, este regretabil ca PSD a ajuns in aceasta situatie, de a pierde guvernarea prin motiunea de cenzura, din cauza unui slab management politic si a incapacitatii conducerii de a mentine un climat de unitate si solidaritate.

Personal, nu am niciun regret, iar evolutia acestui partid in perioada urmatoare sunt sigura ca imi va confirma gestul. Voi avea in continuare respectul cuvenit pentru fostii colegi din PSD, cu speranta ca vor reusi cu adevarat reformarea acestui partid cu traditie din Romania", a adaugat ea.

Deputatul a mai scris ca isi va continua activitatea parlamentara ca pana acum.

"Imi voi continua activitatea parlamentara pe aceeasi linie ca si pana acum, respectiv voi sustine proiectele legislative si initiativele pozitive pentru imbunatatirea vietii romanilor.

Pe plan local, voi ramane in continuare alaturi de clujeni si la dispozitia lor. Ii voi sprijini, in masura prerogativelor mele, sa isi rezolve problemele si sa obtina raspunsurile dorite la toate aspectele pe care mi le vor sesiza", se mai arata in postare.

Cristina Burciu a anuntat, la sfarsitul lunii octombrie, ca va vota pentru investirea in functie a Guvernului Orban ca sa scoata Romania din actuala criza politica.

Sefa PSD, Viorica Dancila, anuntase dinainte ca oricine voteaza Guvernul Orban tradeaza partidul si trebuie sa plece.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Cristina Burciu exclusa PSD , #stiri PSD