Moment jenant la plecarea liderilor PSD de la Iasi: Microbuzul - tras la intrare, zid uman de protectie si fanfara ca sa nu se mai auda protestele (Video)

Sambata, 20 Aprilie 2019, ora 21:32
16316 citiri
Moment jenant la plecarea liderilor PSD de la Iasi: Microbuzul - tras la intrare, zid uman de protectie si fanfara ca sa nu se mai auda protestele (Video)

Liderii PSD, in frunte cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila, au apelat, sambata, la o strategie jenanta ca sa poata pleca de la Iasi, din cladirea Teatrului Luceafarul, unde au participat la Conferinta Extraordinara de alegeri a Organizatiei Judetene a partidului.

Inca de la venire, Dragnea si ceilalti membri de partid, dar si reprezentanti ai guvernului, au fost intampinati de sute de manifestanti care au strigat lozinci anti PSD, printre care "Hotii, hotii!", "PSD, ciuma rosie", "Dragnea la puscarie", "Nenorocitilor", "Pe aici a trecut regele Mihai si acum vine spurcaciunea asta nenorocita".

Dragnea, intampinat de sute de protestatari, la Iasi: Bine ai venit, nimicule! La plecare: Sobolanule! Iasul nu te vrea! (Video)

Scandarile anti-PSD s-au auzit de altfel pe toata perioada cat in interiorul Teatrului Luceafarul au avut loc alegerile si discursurile liderilor PSD.

Desi a vrut sa para ca nu este deranjat de scandarile care s-au auzit permanent, la conferinta de presa, Liviu Dragnea a rabufnit si a spus ca cei de afara si cei care ii trimit sa protesteze sunt, de fapt, ciuma rosie, slogan lipit PSD initial de protestatarii din Piata Victoriei si preluat apoi in toate protestele anti-PSD.

"PSD, ca de obicei, isi vede de treaba. Daca organizatia PSD Iasi ar fi vrut sa vina cu 10.000 de oameni, venea cu 10.000 de oameni si discutam despre ce fac. Vreau sa vorbesc despre un slogan preferat al lor si al altora: ciuma rosie. Ei si cei care ii trimit aici sunt ciuma rosie, pentru ca ei l-au sustinut si il sustin in continuare pe Lazar, care a fost sprijinul tortionarilor si care i-a sprijinit pe adevaratii si cei mai rai comunisti in acele vremuri. Despre asta este vorba, restul sunt manipulari si minciuni", a spus Dragnea, la conferinta de presa de dupa alegerile organizatiei PSD Iasi.

Dragnea, despre contestatarii lui de la Iasi: Ei si cei care ii trimit sunt ciuma rosie (Video)

El a incercat sa nege si faptul ca si-a anulat un discurs pe scarile teatrului, in fata multimii, despre care jurnalistii au spus ca era trecut in programul initial.

"Nu a fost programat asa. Nu stiu ce ati fost anuntati dvs. Dar vom veni din nou la Iasi, vom avea un miting si voi tine un discurs care o sa va placa", a spus Dragnea, punand capat subiectului.

La final, insa, cand a trebuit sa iasa din cladirea Teatrului Luceafarul, liderii PSD s-au trezit ca sustinatorii lor plecasera de mult si afara ii astepta doar multimea contestatarilor. Intr-un video postat de Info Iasi, se vede cum in interiorul cladirii se faceau strategii de cum sa fie scosi si urcati in microbuz liderii PSD veniti de la Bucuresti.

Strategia aleasa a fost cel putin jenanta - microbuzul este tras cat mai aproape de trepte, se face un culoar de oameni ai PSD prin care sa treaca Dragnea&Co, se pregateste fanfara care sa cante pentru a acoperi scandarile protestatarilor: PSD ciuma rosie, Sobolanii, Hotii, hotii, Iasul nu va vrea!

De la min 2:14 se vede cum se da startul operatiunii, fanfara incepe sa cante tare, liderii PSD trec in viteza prin cordonul format de oameni ai PSD, se urca in microbuz, sunt cat pe ce sa il uite pe Codrin Stefanescu, microbuzul pleaca, fanfara se opreste, se aud din nou scandarile furioase ale protestatarilor: Sobolanii, sobolanii, sobolanii!

Dupa ce nimic din microbuzul plecat spre Bucuresti nu mai ramasese, in piateta din fata teatrului s-a strigat, apasat, intr-un singur glas, sloganul pornit din nordul tarii si devenit simbol national: Si eu! Si eu! Si eu!

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#plecare lideri PSD Iasi fanfara proteste , #europarlamentare
Comentarii
Poza Fuck-Du
Fuck-Du
rank 5
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1
Nicio zi fara ... urari suedeze pentru pesederast!