Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
PSD > stiri PSD
A   A   A

Hannes Swoboda, fost lider al socialistilor din PE: Trebuie sa ne despartim de membrii controversati, precum cei din Romania

Hannes Swoboda, fost lider al socialistilor din PE: Trebuie sa ne despartim de membrii controversati, precum cei din Romania
Foto: Arhiva Facebook/ Hannes Swoboda
Social-democratii europeni trebuie sa scape de membrii controversati "precum cei din Romania", spune Hannes Swoboda, fostul lider al socialistilor din Parlamentul European.

Hannes Swoboda a fost lider al Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor, cunoscut ca SD, puternicul grup politic din Parlamentul European din care face parte si PSD.

"Social-democratii din Europa au nevoie de un amplu proces de reinnoire", sustine Swoboda intr-un interviu acordat agentiei austriece de presa APA, preluat de News.at.

"In termeni concreti, familia politica trebuie sa se desparta de membrii controversati precum cei din Romania, ale caror politici au prea putin de-a face cu social-democratia", a afirmat fostul lider al socialistilor din PE.
Austriacul precizeaza ca imaginea social-democratilor are de suferit cand este asociata cu persoane sau partide care nu respecta principiile fundamentale ale familiei politice.

"Acest lucru trebuie spus anumitor partide. Nu merge asa. Este in detrimentul social-democratilor, sunt afectati de asocierea cu persoane sau partide care nu respecta principiile noastre fundamentale", a mai spus Hannes Swoboda.

Citeste si:
Cristian Preda a cerut in PE excluderea PSD si ALDE din familiile europene (Video)Catalin Ivan a trimis socialistilor europeni cererea de excludere a PSD din SD si demisia saPetitie lansata din PE pentru excluderea PSD din familia socialistilor europeniUn europarlamentar solicita excluderea PSD din grupul socialistilor europeni
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 10 Octombrie 2018, ora 14:00
 Autor:Andreea Diochetanu

 Articol citit de 4248 ori

Citeste si: