Firea i-a enervat pe liderii PSD: Capacitatea ei de a genera iritare e foarte ridicata. Un pic de modestie poate nu strica

Luni, 22 Iulie 2019, ora 14:18
4631 citiri
Firea i-a enervat pe liderii PSD: Capacitatea ei de a genera iritare e foarte ridicata. Un pic de modestie poate nu strica
Foto: Alexandru Dobre/ Mediafax/ Hepta.ro

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a declarat, luni, ca Gabriela Firea l-a iritat si pe el, nu doar pe premierul Viorica Dancila, atunci cand a anuntat ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale.

Amintim ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, sambata, ca intra in competitia pentru prezidentiale deoarece lucrurile nu merg in "directia buna" pentru PSD.

Iata aici detalii - Firea intra in competitie cu Dancila pentru candidatura PSD la prezidentiale: Vad ca lucrurile nu merg in directia buna

"Gabriela Firea este o persoana vizibila, dar in ceea ce priveste capacitatea de a genera iritare este foarte ridicata, pentru ca m-a iritat si pe mine. Nu poti tot timpul... de unde ai atitudinea aceasta de cel mai bun, cel care stii totul, care-i culpabilizezi pe toti ceilalti?

Am vazut ca este in mare pericol PSD-ul, daca nu o va desemna drept candidat (...) . Un pic de modestie poate nu strica unui candidat la alegerile prezidentiale", a declarat Buzatu pentru RFI Romania.

Totodata, liderul PSD Vaslui a spus ca procesul de desemnare a candidatului partidului la Cotroceni trebuie accelerat, "pentru ca se fac prea multe speculatii si dintr-o operatie serioasa de analiza, de cautare a celei mai bune variante se transforma intr-un subiect de cancan, un subiect care mai mult aduce prejudicii, decat sa aduca un beneficiu PSD".

Ironii la adresa lui Barna si Ciolos: Cand Dumnezeu vrea sa-i piarda pe unii, mai intai le ia mintile

Referitor la tandemul Barna-Ciolos, pentru alegerile prezidentiale, social-democratul precizeaza ca este unul "superb".

"E un tandem superb domnul Barna si cu domnul Ciolos! Sper ca Cel de Sus sa-i lumineze pe cetatenii romani sa nu aiba parte de un asemenea tandem la conducerea tarii, pentru ca altminteri, daca nu-i va lumina destul Cel de Sus, cuvantul biblic are din nou ocazia sa se implineasca: cand Dumnezeu vrea sa-i piarda pe unii, mai intai le ia mintile", a mai comentat Dumitru Buzatu.

Intrebat pe cine ar sprijini PSD in cazul in care nu va intra in turul al doilea al alegerilor, el a evitat un raspuns exact, punctand: "eu cred cu tarie ca va intra si nu stiu de ce n-ar fi chiar primul plasat candidatul PSD-ului".

Gabriela Firea a declarat, sambata, ca intra in competitia pentru prezidentiale deoarece lucrurile nu merg in "directia buna" pentru PSD. La randul sau, sotul lui Firea, Florentin Pandele, a spus ca nu va mai participa la cursa pentru Cotroceni daca primarul general va candida.

"Am spus trei ani ca nu candidez pentru ca PSD avea candidat - domnul Dragnea. Si chiar nu aveam intentie sa intru intr-o competitie interna cu domnul Dragnea, care oricum avea toate instrumentele sa castige toate bataliile interne asa cum se vede ca si doamna premier are aceleasi instrumente preluate de la domnul Dragnea pentru a castiga orice batalie. E greu sa lupti cu premierul care are toate mijloacele de convingere.

Am intrat in competitie - candidat la candidatura - pentru ca vad ca lucrurile nu merg in directia buna si pentru ca mi-e teama ca vom pierde nu doar prezidentialele, ci si localele si parlamentarele. Si nu am vrut sa fiu in situatia cand colegii imi spuneau ca sunt vanitoasa si mentin procentul de credibilitate din tara doar pentru mine pentru la anul, la locale, si ca nu sunt om de echipa", a spus Gabriela Firea la Romania TV.

Precizam ca PSD se reuneste marti, la Palatul Parlamentului, pentru a decide propunerea de candidat la alegerile prezidentiale, care urmeaza sa fie validat in cadrul unui congres al partidului anuntat pentru data de 3 august.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Dumitru Buzatu alegeri prezidentiale, #Dumitru Buzatu candidat PSD Cotroceni , #stiri PSD