Deputatul Alexandru-Ioan Andrei a parasit grupul parlamentar PSD de la Camera

Luni, 18 Februarie 2019, ora 18:27
9064 citiri
Deputatul Alexandru-Ioan Andrei a parasit grupul parlamentar PSD de la Camera
Foto: Arhiva Facebook/ Alexandru Andrei

Deputatul Alexandru-Ioan Andrei a parasit grupul parlamentar al PSD.

El a precizat ca, incepand de luni, nu mai face parte din grupul parlamentar al PSD de la Camera Deputatilor. Plecarea acestuia a fost anuntata in plenul Camerei de presedintele de sedinta, Eugen Nicolicea, informeaza Agerpres. Alexandru-Ioan Andrei este deputat de Giurgiu.

Deputatul Alexandru Andrei anuntase din 11 februarie ca va demisiona din grupul PSD, acuzand ca deciziile partidului sunt luate pentru binele membrilor, nu pentru cel al cetatenilor.

"Astazi, 11 februarie, am anuntat oficial conducerii Camerei Deputatilor decizia de a parasi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat. Nu a fost deloc o decizie usoara, insa a fost o decizie necesara, dictata de cursul pe care l-a luat, in ultimii doi ani, politica dusa de PSD Giurgiu. O politica dominata de interese personale si de grup - in detrimentul celor ale alegatorilor -, de tradari si jocuri 'la doua capete', de marginalizare a celor care nu erau de acord cu directia in care se indrepta PSD Giurgiu... In aceste conditii, am decis ca este timpul sa ma 'rup' de acest tip de politica, pe care nu o voi accepta niciodata si sa raman deputat neafiliat, urmarind, in toata activitatea mea de parlamentar, sa apar interesele alegatorilor giurgiuveni", a scris pe Facebook Alexandru Andrei.

In ultimele saptamani mai multi social-democrati au demisionat din PSD, cei mai multi ducandu-se la partidul lui Victor Ponta, Pro Romania.

Deputatul de Timis Adrian Pau a anuntat inainte de CEX-ul PSD ca adera la Pro Romania, deoarece nu se mai "regaseste" in partidul condus de Liviu Dragnea.

Si fostul premier Mihai Tudose a anuntat ca se inscrie in partidul lui Victor Ponta. La fel a facut si deputatul Georgian Pop, care era secretar al Biroului Permanent al Camerei.

Recent, chiar fostul secretar general al PSD, Marian Neacsu, s-a inscris in Pro Romania. El a precizat ca va coordona campania formatiunii pentru alegerile europarlamentare din luna mai si ca sloganul sau este "mai putine vorbe si mai multa munca".

"M-am alaturat echipei de la Pro Romania. Sper ca experienta mea sa fie de folos in campaniile electorale, motiv pentru care voi coordona campania pentru alegerile europarlamentare din punct de vedere organizatoric. Mai putine vorbe si mai multa munca", a declarat pentru Mediafax Marian Neacsu.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Alexandru Andrei parasit grup PSD Camera , #deputati