Badalau anunta ca va face un denunt calomnios impotriva lui Marin Anton: Nu l-am atins, detest violenta

Luni, 18 Septembrie 2017, ora 18:56
2954 citiri
Badalau anunta ca va face un denunt calomnios impotriva lui Marin Anton: Nu l-am atins, detest violenta
Foto: Facebook/Nicolae Badalau

Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, a anuntat, luni, ca va depune un denunt calomnios impotriva fostului deputat PNL Marin Anton, sustinand ca declaratiile publice ale celui din urma referitoare la faptul ca l-a agresat sunt "o provocare mizerabila".

El a negat si acuzatiile senatorului USR Mihai Gotiu cum ca l-ar fi amenintat intr-o sedinta a Birourilor Permanente Reunite.

"Vreau sa va spun ca exista si denuntul calomnios pe care cu siguranta il voi face. Nu l-am atins, asta e foarte clar. Detest violenta si consider ca, pur si simplu, este o provocare mizerabila. Am trecut pe langa el, mi-a adresat cateva cuvinte urate la care i-am raspuns (...) Haideti sa asteptam certificatul medico-legal si sa urmarim, pentru ca, a doua zi, eu l-am vazut pe un post de televiziune si dansul nu avea nimic, era chiar foarte vesel", a declarat Niculae Badalau.

El a negat si acuzatiile senatorului USR Mihai Gotiu cum ca l-ar fi amenintat intr-o sedinta a Birourilor Permanente Reunite.

"Am vazut ca si domnul Gotiu s-a trezit. Eu nu am auzit ca l-as fi amenintat vreodata. Eu nu am auzit pana acum lucrul acesta, daca o sa-mi permita, de la zece metri, daca eu l-am amenintat vreodata (...) Cred ca este o politica a unora de a decredibiliza liderii PSD pe tot felul de tiganeli. Cred ca schimbul politic trebuie sa fie pe idei, trebuie sa fie pe guvernare. Pentru asta ne-au trimis oamenii aici, nu sa spunem de mama si de altceva", a mai spus Badalau.

Despre acest lucru, senatorul USR Mihai Gotiu a spus luni ca nu isi mai aminteste exact daca a fost sau nu amenintat de catre Badalau si ca isi cere scuze.

"Eu am zis ca imi cer scuze daca cumva imi amintesc gresit si ca m-as fi asteptat sa fi reactionat inca de atunci si sa conteste inca de atunci ceea ce am spus. Nu ne-am despartit in niste termeni foarte nervosi, dar eu astept ca Parlamentul sa fie mult mai ferm nu doar la nivel declarativ, ci in spatiul public de tot ceea ce inseamna violenta", a declarat Mihai Gotiu.

Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, este acuzat ca l-a lovit pe liberalul Marin Anton la o nunta la care au participat in localitatea Comana din Giurgiu. Anton a depus plangere la Politie, fiind deschis un dosar de cercetare penala pentru amenintare, loviri si alte violente. Marin Anton a declarat, duminica, la Antena 3, ca Badalau l-a injurat de mama, l-a amenintat ca il "aranjeaza" si ca i-a dat "un pumn de palma" peste gura, motiv pentru care l-a reclamat la Politie si s-a prezentat la IML, de unde a obtinut un certificat medico-legal, precizand ca nu va renunta, chiar daca politicianul social-democrat isi va cere scuze.

Citeste si PNL cere excluderea lui Badalau din partid: Pumnul a devenit pentru PSD singurul argument!

La randul sau, Badalau a sustinut ca detesta violenta, apreciind ca liberalul are frustrari si ca vrea sa devina vedeta. Afirmatiile lui Badalau au fost sustinute si de presedintele CJ Giurgiu, Marian Minea, care a sustinut ca Marin Anton nici macar nu fusese invitat la nunta la care a avut loc incidentul si ca are antecedente in judet. Liberalii cer sanctionarea lui Badalau.

Reprezentantii Politiei Judetene Giurgiu au declarat, duminica, ca s-a deschis un dosar de cercetare penala in urma unei reclamatii primite in cursul noptii de sambata spre duminica.

Incidentul are loc la cateva zile dupa ce scene similare au avut loc in pauza unei emisiuni la B1 TV, cand fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta Mirel Palada l-a lovit pe senatorul USR Mihai Gotiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Badalau denunt calomnios Anton, #Badalau badatie Anton PNL, #Badalau bataie nunta , #stiri PSD