O companie aeriana se retrage din Romania

Luni, 10 Decembrie 2018, ora 13:56
9317 citiri
O companie aeriana se retrage din Romania
Foto: Arhiva Pixabay

Compania aeriana portugheza TAP Air Portugal anuleaza zborurile directe Lisabona - Bucuresti - Lisabona, incepand de anul viitor.

Decizia a fost luata pe fondul profitabilitatii scazute. Persoanele care si-au cumparat deja bilete isi pot recupera banii in cazul in care vor anularea biletelor.

"Compania aeriana TAP Air Portugal informeaza ca, incepand cu data de 27 ianuarie 2019, nu va mai opera ruta directa Lisabona - Bucuresti. Clientii cu bilete de avion deja cumparate vor fi protejati pe zborurile altor companii aeriene si vor fi informati despre noile rute sau vor putea solicita rambursarea sumelor achitate, in cazul in care vor dori anularea biletelor.

Pasagerii din Romania vor putea contacta call center-ul din Lisabona, la numarul de telefonul: +351 21 843 11 00", transmite compania intr-un comunicat de presa remis luni Ziare.com.

Compania precizeaza ca decizia a fost luata din cauza ca profiturile sunt scazute.

"TAP regreta intreruperea operarii pe aceasta ruta. Aceasta a fost a doua incercare de operare pe piata din Romania. Operarea reluata si-a dovedit inca o data profitabilitatea scazuta, ce n-ar justifica continuarea zborurilor pe ruta Lisabona - Bucuresti", se mai arata in comunicat.

Amintim, in context, ca TAP Portugal a reluat aceasta cursa in luna iulie 2017.

In prezent, doua companii low cost, Blue Air si Wizz Air, au zboruri directe catre Lisabona de la Bucuresti, pe care le-au introdus in 2016.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
#TAP Air Portugal curse Romania , #low cost