PNL depune saptamana asta motiune simpla impotriva lui Tudorel Toader

Luni, 18 Februarie 2019, ora 14:47
2591 citiri
PNL depune saptamana asta motiune simpla impotriva lui Tudorel Toader
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a anuntat ca in aceasta saptamana PNL va depune la Camera Deputatilor o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

"PNL va depune, in aceasta saptamana, motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader. Este ministrul care a facut un rau enorm Romaniei, atat in ceea ce priveste functionarea sistemului judiciar, cat si in ceea ce priveste imaginea Romaniei in strainatate. Tudorel Toader a actionat ca un luptator impotriva intereselor Romaniei in plan extern.

Din nefericire, aceasta obsesie bolnavicioasa pe care a imprumutat-o de la seful PSD, Liviu Dragnea, de a carota si de a asmuti institutiile impotriva fostului procuror sef DNA, Laura Codruta Kovesi, tot acest comportament s-a transformat intr-un factor de agresiune vizibila impotriva Romaniei, a facut un rau urias Romaniei, nu unui om, nu doar unei institutii", a spus Turcan la finalul sedintei Biroului Executiv al PNL de luni.

Turcan a mentionat ca Tudorel Toader, prin tot ceea ce a savarsit in ultima perioada, s-a intors impotriva tarii sale si trebuie sa plateasca.

"Dincolo de acest aspect care acum a captat toata atentia opiniei publice, Tudorel Toader este si ministrul care a facut cel mai putin din ceea ce si-a asumat in programul de guvernare, de la recuperarea restantelor salariale pentru grefieri, de la suplimentarea personalului de probatiune pana la introducerea bratarilor electronice astfel incat sa nu mai ajungem la eliberarea puscariasilor periculosi pe strazi, ci acestia sa fie supravegheati si sa fie tinuti in penitenciare.

Tot in acest sens, investitiile in penitenciare, practic, sunt cea mai mare restanta a acestui Guvern. Se demonstreaza in felul acesta prin faptul ca nu au bagat niciun leu in imbunatatirea conditiilor de detentie ca pretextul eliberarii infractorilor a fost de fapt cel urmarit, si nu conditii mai bune pentru cei care savarsesc detentie in Romania", a afirmat aceasta.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#motiune simpla Tudorel Toader, #motiune simpla ministrul Justitiei , #motiune