Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Pe site-ul Senatului Legea privind Statutul magistratilor apare ca fiind adoptata, desi inca se voteaza UPDATE

Pe site-ul Senatului Legea privind Statutul magistratilor apare ca fiind adoptata, desi inca se voteaza UPDATE
Foto: Arhiva Ziare.com
Pe site-ul Senatului legea 303 privind Statutul magistratilor, prima din pachetul privind Legile Justitiei, apare ca fiind adoptata, desi inca se voteaza in Camera Deputatilor.

"Ca sa va dati seama in ce hal am blocat azi majoritatea PSD-ALDE chiar pe terenul lor de lupta: pe procedura. Pe site-ul senatului legile justitiei apar ca fiind deja adoptate. Acesta era planul, dar a fost dejucat.

Proiectele de lege pentru subjugarea justitiei apar deja pe site-ul senatului ca fiind aprobate. PSD-ALDE se astepta sa treaca prin camera deputatilor ca prin branza. Din fericire, nu a fost asa. USR a fost azi buturuga mica. Suntem aici de la ora 10. Sedinta inca continua", a transmis pe Facebook deputatul USR Claudiu Nasui.
Acesta a explicat de ce este foarte important ca USR sa ramana in Parlament la sedinta.

"Lupta e strict pe procedura. Ei trebuie sa stea in plen si sa voteze astfel incat sa fie cu 1 mai mult decat noi. Noi stam pe baricade. Deci pentru fiecare dintre noi trebuie sa stea unul dintre ei. Stiu, e o lupta absurda, dar asta e.

Daca vor sa atace justitia, nu-i putem opri dar ne putem lupta cu ei ca sa le facem acest demers cat mai obositor. Luptam pana la ultimul amendament chiar daca ne prinde noaptea aici!", a adaugat el.

Pe langa legea 303 privind Statutul magistratilor, pe site-ul Senatului apare ca adoptat si proiectul lui Florin Iordache de modificare a Legii ANI, care-i scapa pe parlamentari de interdictiile agentiei.
UPDATE 20:00 Proiectele de lege privind modificarea Legii ANI si de modificare a Statutului magistratilor au fost retrase de pe site-ul Senatului.

Urmareste ceea ce se intampla in Camera Deputatilor la votul legii 303 privind Statutul magistratilor

A.G.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 20:00

 Articol citit de 1760 ori

Citeste si: