Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Politica > motiune
A   A   A

Motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, dupa haosul salarizarii. Se pregateste una si pentru Olguta Vasilescu

Motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, dupa haosul salarizarii. Se pregateste una si pentru Olguta Vasilescu
Foto: Arhiva Facebook/Federatia Sanitas
Liderii Partidului National Liberal au anuntat, luni, dupa sedinta Biroul Executiv al Partidului National Liberal, ca vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Sorina Pintea.

Vicepresedintele PNL, Florin Roman, a lansat un avertisment si pentru ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pe care o considera vinovata pentru haosul din sistemul de salarizare.

"Biroul Executiv al Partidului National Liberal a luat astazi decizia ca Partidul National Liberal sa depuna o motiune simpla la Camera Deputatilor impotriva ministrului Sanatatii, doamna Pintea. Nu o vom uita nici pe doamna Olguta Vasilescu intrucat noi consideram ca cei doi ministri sunt principalii vinovati pentru punerea in pericol a vieti pacientilor din spitale pentru haosul din sistemul de salarizare, pentru dezastrul in aprovizionarea cu medicamente", a declarat vicepresedintele PNL, Florin Roman.
Liderul PNL anunta ca va veni o noua criza a medicamentelor.

"Este foarte clar ca se prefigureaza o noua a medicamentelor similare pentru medicamente oncologice si, aici, ma refer la acest platina", a mai spus Roman.

Citeste si:

Vezi aici unde s-a protestat luni si ce revendica angajatii din spitale

Ministrul Sanatatii a discutat la Finante haosul salarizarii. Concluzia: Asta e bugetul, in el ne incadram, asa o sa ramanaPersonalul TESA din Spitalul de urgenta Tulcea ameninta cu greva. Presedintele CJ: Am ajuns sa ne fie rusine sa dam ochii cu oameniiProteste in tot mai multe spitale, in timp ce Dancila vede doar cresteri de salarii: "Mincinosii, hotii, demisia!"Pintea anunta ca scad veniturile la 10% din angajatii din Sanatate si da vina pe manageri. Ce solutie de avarie a gasitCriza salarizarii din sanatate: Daca n-au fost bani de sporuri, se gasesc pentru stimulente?De la "salarii ca in Occident" la "un salariu bun pentru Romania". Pintea: Chiar merita toata lumea spor maxim?Scrisoarea unor medici catre Dragnea si Guvern: Abrogati Legea Salarizarii daca nu aveti bani!
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Luni, 16 Aprilie 2018, ora 17:47

 Articol citit de 771 ori

Citeste si: