Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Catalina Stefanescu, apropiata lui Dragnea, mutata in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor

Catalina Stefanescu, apropiata lui Dragnea, mutata in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor
Foto: nouarepublica.ro
Deputatul PSD Catalina Stefanescu, cunoscuta ca o apropiata a lui Liviu Dragnea, a trecut de la Comisia de Educatie la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor.

Conform Hotararii publicate in nr. 625 din 8 octombrie 2013 din Monitorul Oficial, Camera Deputatilor a decis ca deputatul Catalina Stefanescu "apartinand Grupului parlamentar al PSD, trece de la Comisia pentru invatamant, stiinta, tineret si sport la Comisia juridica, de disciplina si imunitati, in calitate de membru", informeaza Romania Libera.

Deputatul de Teleorman are doar 25 de ani, este absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine la Universitatea Bucuresti, a Institutului Puskin de la Moscova si detine o diploma de master la SNSPA.
Trecerea ei la Comisia Juridica s-a facut la scurt timp dupa ce Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul "Frauda la referendum".

Liviu Dragnea, trimis in judecata

In calitate de membru al Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, Catalina Stefanescu va trebui sa aprecieze, pur tehnic, si sa isi dea votul asupra proiectelor de lege inainte ca ele sa ajunga in plen.

Mai mult, Catalina Stefanescu va avea un vot important de dat ori de cate ori procurorii vor solicita avizul ca parlamentarii ministri sa poata fi cercetati penal, iar deputatii care sunt doar parlamentari sa poata fi retinuti sau perchezitionati.

Catalina Stefanescu a fost aleasa intr-un colegiu din judetul Teleorman, bucurandu-se de sprijinul puternic al vicepremierului Liviu Dragnea. Intre 2010 si 2012, ea a fost consultant la SC Agrotrust SRL din Teleorman, firma detinuta de finul lui Liviu Dragnea si totodata unul dintre donatorii importanti pentru PSD.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 10 Octombrie 2013, ora 18:37

 Articol citit de 2781 ori

Citeste si: