Azi incepe audierea ministrilor propusi in Guvernul Orban. Programul comisiilor din Parlament

Marti, 29 Octombrie 2019, ora 07:21
5278 citiri
Azi incepe audierea ministrilor propusi in Guvernul Orban. Programul comisiilor din Parlament
Foto: Facebook/Ludovic Orban

Ministrii propusi in Guvernul Orban vor fi audiati, marti si miercuri, in comisiile parlamentare, intre orele 9:00 si 15:00, potrivit programului oficial.

Prin urmare, in sedintele comisiilor parlamentare de specialitate reunite de marti vor fi audiati:

9:00 - Ion Marcel Bolos, ministrul propus al Fondurilor Europene, audiat in sedinta Comisiilor reunite pentru Afaceri Europene ale Camerei Deputatilor si Senatului.

10:00 - Victor Costache, propus la Ministerul Sanatatii, va fi audiat in Comisiile reunite pentru Sanatate.

11:00 - Florin Citu, propus ministru al Finantelor, audiat in Comisiile pentru buget ale Camerei Deputatilor si Senatului.

13:00 - Nicolae Ciuca, propus la Ministerul Apararii, audiat in Comisiile reunite pentru Aparare.

14:00 - Marcel Vela, propus pentru portofoliul Interne, audiat in Comisiile reunite pentru Aparare ale Parlamentului.

15:00 - Adrian Nechita Oros, nominalizat ministru al Agriculturii, audiat in Comisiile reunite pentru Agricultura.

15:00 - Costel Alexe, propus la Ministerul Mediului, audiat in Comisiile reunite pentru Mediu ale Parlamentului.

Miercuri vor fi audiatii urmatorii:

9:00 - Ionut Stroe, propus la Ministerul Tinererului, va fi audiat in sedinta comisiilor reunite pentru Invatamant, Stiinta, Tineret si Sport ale Camerei Deputatilor si Senatului.

10:00 - Monica Anisie, propusa la Ministerul Educatiei, va fi audiata in Comisiile reunite pentru Invatamant.

11:00 - Virgil Popescu, propus ministru al Economiei, va fi audiat in Comisiile Economice reunite ale Parlamentului.

12:00 - Bogdan Gheorghiu, propus ministru al Culturii, audiat in Comisiile reunite pentru Cultura ale Camerei Deputatilor si Senatului.

12:00 - Ion Stefan, propus la Ministerul Dezvoltarii, va fi audiat in Comisiile reunite pentru Administratie Publica.

13:00 - Bogdan Aurescu, nominalizat la Ministerul de Externe, este programat pentru audieri in Comisiile reunite pentru Politica Externa.

14:00 - Violeta Alexandru, propusa la Ministerul Muncii, va fi audiata in Comisiile reunite pentru Munca si Comisiile reunite pentru Drepturile Omului.

15:00 - Catalin Predoiu, propus la Ministerul Justitiei, va fi audiat in sedinta a patru comisii reunite si anume Juridica, cea de Constitutionalitate, cea pentru Cercetarea abuzurilor si cele pentru Drepturile omului.

15:00 - Lucian Bode, nominalizat la Ministerul Transporturilor, va fi audiat in comisiile reunite pentru Transporturi si cele reunite pentru Comunicatii.

Presedintele Senatului Teodor Melescanu a declarat ca audierea ministrilor din noul Guvern Orban va avea loc marti si miercuri, de la 9:00 dimineata pana seara, urmand ca votul pentru investirea Executivului sa fie dat in plenul reunit de luni, de la ora 14:00.

Calendarul transmis de Ludovic Orban a picat la vot in reuniunea de luni a conducerii Legislativului. PNL propusese ca audierea ministrilor propusi sa aiba loc marti, iar votul pentru investire intr-un plen reunit, miercuri.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#audieri ministri Guvern Orban , #guvern