Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
PNL > TNL
A   A   A

Tineretul liberal - Generatia Altfel

Tineretul liberal - Generatia Altfel
In perioada 12-15 septembrie, Tineretul National Liberal (TNL) organizeaza Scoala de Vara "Generatia ALTFEL", in statiunea Venus, de pe litoralul Marii Negre. Membri din conducerea Partidului National Liberal (PNL), invitati romani si straini, tineri colegi, vor conferentia pe teme romanesti si europene, din perspectiva liberala, precum si european-populara.

Mai mult decat oricand, liberalismul, ca model economic si social, preocupat in mod real de cetatean, de drepturile si libertatile lui individuale, este chemat sa contribuie la dezvoltarea europeana a Romaniei, dupa opt ani de administrare socialista, care a dus economia nationala spre iminenta unei implozii de proportii, cauzate de cheltuieli bugetare nesustenabile, de o inflatie in crestere, si o spirala a majorarii preturilor de neoprit.
Adresata tinerilor liberali - cetateni educati, angajati in economia reala, cu asteptari specifice -, Scoala de Vara de anul acesta a TNL abordeaza teme de actualitate, sustinute de experti si lideri cunoscuti din partid: de la noile provocari ale Europei, dupa votul din 26 mai de la alegerile europarlamentare, la leadearship-ul politic, de la falimentul modelului economic socialist, de clan, practicat catastrofal de guvernul PSD, la relatia dintre societatea civila si clasa politica, si la aspecte privind relatia dintre politica si mass-media.

TNL isi propune o societate capabila sa-i aduca pe tinerii romani plecati in strainatate, inapoi, acasa, obiectiv sustinut prin vocea presedintelui organizatiei, Mara Mares.
Fiind unul dintre fostii presedinti ai TNL Sector 6, am incredere in tinerii liberali, colegii mei, ca au capacitatea de a construi o Romanie altfel, Romania normala.

Radu Nicolescu,
Secretar General Adjunct PNL Bucuresti
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 11 Septembrie 2019, ora 20:48
 Autor:Comunicat de presa

 Articol citit de 494 ori

Citeste si: