Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
PNL > alegeri parlamentare
A   A   A

PNL a votat o interdictie la traseisti din PSD, ALDE si ProRomania

PNL a votat o interdictie la traseisti din PSD, ALDE si ProRomania
Foto: Arhiva Facebook/ PNL
Conducerea PNL a decis, luni, ca "traseisti" din zona PSD, ALDE si ProRomania sa nu fie primiti in partid.

Intrebat cu privire la decizia adoptata privind interdictia de a-i primi in partid pe "traseisti", presedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat ca aceasta hotarare a fost adoptata astfel incat speculatiile sa fie clarificate.

"Stiti foarte bine ca exista actori politici, comentatori, care tot incearca sa creeze o perceptie falsa. PNL este in razboi total cu PSD si cu coalitia guvernamentala, de fapt, cu toate PSD-urile si cu PSD mare si cu PSD-urile mai mici, ei sunt adversarii nostri politici.

Obiectivul nostru este sa punem punct cat mai repede acestei guvernari care distruge Romania si, ca atare, am vrut sa se stie foarte clar ca niciun pesedist nu are ce sa caute in PNL", a afirmat Orban.
El a adaugat ca PNL "a fost, este si va fi intotdeauna impotriva traseismului politic", intrebat de ce aceasta interdictie nu vizeaza "traseisti" din PMP si USR.

Vezi si:
Orban: Ne facem de ras! Atat Rovana Plumb, cat si Dan Nica au probleme de integritate foarte gravePNL vrea sesiune extraordinara pentru recursul compensatoriu, amnistie si gratiere
Facebook ShareTweet
 Luni, 12 August 2019, ora 16:33

 Articol citit de 1882 ori

Citeste si: