Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
PNL > Ludovic Orban
A   A   A

Danca: Cand premierul va decide, OUG privind anticipatele va fi trimisa spre publicare la Monitorul Oficial

Danca: Cand premierul va decide, OUG privind anticipatele va fi trimisa spre publicare la Monitorul Oficial
Foto: Arhiva Facebook/ Ionel Danca
Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a declarat joi, la finalul sedintei de guvern, ca nu exista o decizie a premierului Ludovic Orban legata de ordonanta privind alegerile anticipate si ca atunci cand primul ministru va decide, aceasta va fi trimisa la publicare in Monitorul Oficial.

Danca a fost intrebat joi, la finalul sedintei de guvern, care este situatia ordonantei privind alegerile anticipate, care nu a fost publicata in Monitorul Oficial.

"In momentul de fata nu exista o decizie a primului ministru legata de acest act normativ, in momentul in care primul ministru va decide va fi trimisa la publicare in Monitorul Oficial", a spus secretarul general al Guvernului.

Intrebat de ce nu apare in Monitorul Oficial aceasta ordonanta, Ionel Danca a spus: "Ordonantele de urgenta, actele normative adoptate de Guvern, exista atata timp cat ele sunt publicate in Monitorul Oficial. Nu sunt publicate in Monitorul Oficial, nu exista. (...) Urgenta ramane si poate fi reglementata prin ordonanta de urgenta sau prin alta procedura parlamentara de urgenta".
Danca a mai fost intrebat si daca aceasta ordonanta de urgenta are avizul Consiliului Economic si Social, spunand ca indeplineste toate conditiile legale pentru a fi trimisa la publicare.
Facebook ShareTweet
 Joi, 13 Februarie 2020, ora 15:26

 Articol citit de 1124 ori

Citeste si: