Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
PNL > alegeri europarlamentare
A   A   A

Cristian Busoi anunta ca se retrage de la sefia PNL Bucuresti

Cristian Busoi anunta ca se retrage de la sefia PNL Bucuresti
Foto: Facebook/Cristian Busoi
Cristian Busoi a anuntat, vineri, pe Facebook, ca va face un pas in spate de la sefia PNL Bucuresti si ca l-a delegat la conducerea filialei liberale pe prim-vicepresedintele organizatiei, Alexandru Nazare. Decizia vine in contextul candidaturii lui Busoi la alegerile europarlamentare.

"Pentru ca voi fi implicat si in campania electorala nationala, nu doar in cea din Bucuresti, am delegat prim-vicepresedintelui Alexandru Nazare prerogativele de presedinte al PNL Bucuresti pe perioada precampaniei si a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Am incredere ca uniti vom reusi sa avem un scor pe masura implicarii si a profesionalismului fiecarui membru al Organizatiei noastre", a scris Cristian Busoi, vineri, pe Facebook.
Biroul Politic National al PNL a validat, joi, lista cu candidatii pentru alegerile europene. Liberalii au ales ca lista sa fie deschisa de realizatorul TV Rares Bogdan, reinscris recent in partid.

Lista candidatilor eligibili, validati de PNL este urmatoarea: 1. Rares Bogdan, jurnalist Realitatea TV, 2. Mircea Hava, primar Alba Iulia, 3. Siegfried Muresan, europarlamentar, 4. Daniel Buda, europarlamentar, 5. Adina Valean, europarlamentar, 6. Vasile Blaga, fost co-presedinte PNL, fost presedinte PDL, 7. Dan Motreanu, fost deputat, fost secretar general PNL, 8. Gheorghe Falca, primar Arad, 9. Cristian Busoi, europarlamentar, 10. Marian-Jean Marinescu, europarlamentar, 11. Vlad Nistor, 12. Mihai Turcanu, europarlamentar, 13. Violeta Alexandru, 14. Ligia Ionescu Popescu, 15. Laura Dumitru.
Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai. termenul pentru depunere la candidaturilor la alegeri este pana la data de 28 martie, potrivit unui act normativ adoptat de Guvern.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 15 Martie 2019, ora 22:28

 Articol citit de 4576 ori

Citeste si: