Vosganian: Declaratia lui Teodorovici despre OUG 114 trebuie pusa pe seama euforiei de dupa votarea bugetului

Luni, 18 Februarie 2019, ora 11:13
4391 citiri
Vosganian: Declaratia lui Teodorovici despre OUG 114 trebuie pusa pe seama euforiei de dupa votarea bugetului
Foto: Arhiva Facebook/Varujan Vosganian

Vicepresedintele ALDE, Varujan Vosganian, afirma ca declaratia ministrului Finantelor privind modificarea OUG 114 "trebuie pusa pe seama euforiei declansate de votarea Legii bugetului".

Vosganian se refera astfel la declaratia lui Teodorovici potrivit careia cei care spera ca ordonanta de urgenta 114 va fi modificata "spera degeaba".

Vicepresedintele ALDE mai sustine, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca totusi OUG trebuie reajustata.

"Declaratia lui Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, potrivit careia, pana una-alta, cei care spera intr-o modificare a OUG 114 spera degeaba, trebuie pusa pe seama euforiei declansate de votarea, cu o larga majoritate, a Legii bugetului.

Dupa ce euforia va trece - sper, foarte repede - va trebui ca, printr-un dialog aplicat cu mediul de afaceri, sa purcedem la unele reajustari ale respectivei ordonante de urgenta", a scris Vosganian pe Facebook.

Amintim ca Eugen Teodorovici a afirmat, vineri seara, ca OUG nr. 114/2018 nu va fi modificata sigur saptamana aceasta in sedinta de guvern.

"Nu. Sigur, nu. Nu este obligatoriu sa fie modificata. Nu trebuie sa plecam de la ideea ca va fi modificata. Daca va fi vreun motiv care sa aduca un plus pentru romani, cu siguranta, suntem deschisi la orice fel de propunere. Pana atunci, cei care spera sa nu mai spere ca spera degeaba", a declarat Eugen Teodorovici, vineri seara, intr-o emisiune la Digi24.

Apoi, insa, seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, i-a atras atentia ministrului ca nu stie de vorbeste: Teodorovici sa isi tina parerile pentru el in ceea ce priveste Ministerul Energiei. Nu stie cum functioneaza.

A.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Varujan Vosganian OUG 114, #Varujan Vosganian declaratie Teodorovici , #plafonare pret gaze