Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Orange > abonamente
A   A   A

A picat reteaua Orange prin toata tara. UPDATE Inchideti si reporniti telefonul, daca mai aveti probleme

A picat reteaua Orange prin toata tara. UPDATE Inchideti si reporniti telefonul, daca mai aveti probleme
Foto: Facebook/Orange
Reteaua de telefonie mobila Orange a intampinat probleme de functionare, miercuri dupa-amiaza, in mai toata tara. Spre seara, lucrurile au reintrat in normal.

Problemele au aparut "ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica", a anuntat Orange Romania pe Facebook.

"Salut. Momentan, o parte dintre clientii nostri intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date, precum si a aplicatiilor Orange. Aceasta situatie se manifesta ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica.

Colegii nostri din departamentul Tehnic lucreaza deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplaceri si iti multumim pentru intelegere. Revenim imediat ce avem noutati", este mesajul transmis de Orange Romania.
Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Pe langa Capitala, au mai fost raportate de utilizatori probleme si la Suceava, Arad, Oradea, Tulcea, Timisoara sau Iasi.

"Serviciile de voce, date, precum si aplicatiile Orange functioneaza in parametri normali. Le recomandam celor care inca intampina probleme sa inchida si sa redeschida telefonul. Multumim tuturor pentru rabdare si intelegere", este anuntul facut de companie.

A.G.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 27 Martie 2019, ora 18:45

 Articol citit de 32722 ori

Citeste si: