Surpriza in finala Turneului Campionilor: Djokovic, invins categoric de Zverev

Duminica, 18 Noiembrie 2018, ora 21:36
13265 citiri
Surpriza in finala Turneului Campionilor: Djokovic, invins categoric de Zverev
Foto: Hepta.ro

Novak Djokovic a pierdut neasteptat finala Turneului Campionilor.

Ocupantul locului 1 in clasamentul ATP a fost invins in ultimul act al competitiei de la Londra de neamtul Alexander Zverev, aflat pe locul 4 in ierarhia baietilor.

6-4, 6-3 a fost scorul finalei dintre Alexander Zverev si Novak Djokovic, dupa o ora si 21 de minute de joc.

La mai putin de 24 de ore distanta de la victoria din semifinale cu Roger Federer, tenismenul in varsta de doar 21 de ani a reusit sa produca inca o surpriza, de data aceasta obtinand o victorie si mai clara.

Invins fara drept de apel de Djokovic in grupe, scor 4-6, 1-6, Zverev si-a luat revansa in cel mai potrivit moment pentru el si isi trece, astfel, in cont primul trofeu major din cariera.

Desi a avut un meci mai usor in semifinale, Novak Djokovic a parut lipsit de vlaga pe masura ce meciul a progresat, fiind surclasat de mai tanarul sau adversar.

Cu toate acestea, Novak Djokovic va incheia anul pe primul loc in clasamentul ATP, cu un avans considerabil in fata urmatorului clasat, Rafael Nadal, de peste 2.500 de puncte.

Ati putut urmari, in direct pe site-ul Ziare.com, finala editie 2018 a Turneului Campionilor de la Londra, in care se intalnesc Novak Djokovic si Alexander Zverev:

Novak Djokovic - Alexander Zverev 4-6, 3-6

21:35 - Zverev reuseste un nou break si castiga surprinzator finala.

21:31 - Zverev face 5-3 si e la doar un game distanta de o surpriza uriasa.

21:11 - Daca in primul set am avut un singur break, in primele trei game-uri ale setului secund avem numai breakuri.

21:03 - Tenismenul neamt incepe excelent setul doi, cu un break.

20:54 - Alexander Zverev isi adjudeca primul set in 39 de minute.

20:50 - Alexander Zverev reuseste breakul la prima minge de break si urmeaza sa serveasca pentru castigarea primului set.

20:47 - Meciul continua in acelasi ritm si scorul e egal dupa primele 8 game-uri ale finalei.

20:29 - Inceput echilibrat de partida, cu ambii sportivi reusind sa-si faca serviciul fara probleme.

ora 20:15 - A inceput partida.

INFO: In clasamentul ATP, Novak Djokovic ocupa locul 1, in timp ce adversarul sau din Germania se afla pe pozitia a 4-a.

INFO: In semifinale, Novak Djokovic l-a invins in doua seturi, scor 6-2, 6-2, pe Kevin Anderson. De partea cealalta, Alexander Zverev a produs surpriza, eliminandu-l pe Roger Federer, scor 7-5, 7-6 (5).

Djokovic si Zverev s-a mai intalnit de 3 ori pana in prezent, ultima oara chiar in aceasta saptamana in faza grupelor Turneului Campionilor:

2017, Roma: 6-4, 6-3 pentru Zverev;

2018, Shanghai: 6-2, 6-1 pentru Djokovic;

2018, grupe Turneul Campionilor: 6-4, 6-1 pentru Djokovic.

Anul trecut, Turneul Campionilor a fost castigat de Grigor Dimitrov.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#LIVE finala Djokovic Zverev, #finala Turneul Campionilor direct, #Djokovic Zverev Turneul Campionilor , #stiri Novak Djokovici