Primul flagship Nokia cu Android va fi lansat pe 16 august

Miercuri, 26 Iulie 2017, ora 09:17
4529 citiri
Primul flagship Nokia cu Android va fi lansat pe 16 august
Foto: Arhiva Facebook/Nokia 8

HDM Global va prezenta oficial primul smartphone Nokia de top care foloseste Android pe 16 august, la Londra.

Detinatorul brandului Nokia, HDM Global, pe care l-a cumparat anul trecut de la Microsoft, va lansa primul flagship care foloseste sistemul de operare Android al celor de la Google pe 16 august.

HDM a trimis invitatii de presa pentru un eveniment ce va avea loc pe 16 august la Londra. Cum invitatiile vin la doar cateva zile dupa aparitia primelor imagini oficiale cu primul varf de gama Nokia cu Android, este usor de facut de legatura intre cele doua indicii.

Nokia 8 va mai aduce cu el o premiera cu legaturi in timp, catre perioada in Nokia era cel mai mare producator de telefoane: va fi primul smartphone Nokia cu Android care va folosi lentile optice Carl Zeiss, o tehnologie folosita si in trecut de Nokia.

Conform informatiilor de pana acum, Nokia N8 urmeaza sa aiba un ecran de 5,3 inchi cu rezolutie QHD, un procesor Qualcomm Snapdragon 835, 4 GB memorie RAM, 64 GB spatiu de stocare si suport dual SIM.

Partea foto ar urma sa fie asigurata de doua camere de 13 MP, intr-un sistem dual in care cele doua fotografii sunt combinate pentru a realizarea unei imagini mai bune.

HDM Global, companie condusa Jean-Francois Baril, un fost executiv Nokia, va opta pentru auriu, argintiu si albastru ca variante coloristice ale lui Nokia 8.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#Nokia8 Android lansare , #stiri Nokia
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5