Ce spune Nicusor Dan despre sondajul prezentat de Vlad Voiculescu

Marti, 07 Ianuarie 2020, ora 17:29
7141 citiri
Ce spune Nicusor Dan despre sondajul prezentat de Vlad Voiculescu
Foto: Arhiva Facebook/ Nicusor Dan

Nicusor Dan a declarat, marti, ca nu a stiut de sondajul prezentat de PLUS, care il prezinta pe Vlad Voiculescu la egalitate cu el la categoria intentie de vot pentru Primaria Capitalei, precizand ca a aflat "din presa". "Fiecare are dreptul sa comunice in felul in care doreste", a mai spus el.

"Nu stiam de acest sondaj, l-am vazut si eu ca si dumneavoastra din presa. Fiecare are dreptul sa comunice in felul in care doreste. Sunt un candidat independent care sunt sustinut in momentul de fata de un partid dintr-o alianta.

Mai departe, ce se va intampla in acea alianta daca eu voi fi invitat sa-mi spun punctul de vedere, daca nu, sa decida Alianta", a declarat Nicusor Dan, intrebat ce parere are despre sondajele separate facute de PLUS.

Nicusor Dan a mai precizat ca este avantajat pentru ca este un independent, avand in vedere competitia dintre partide pentru desemnarea unui candidat.

"Eu cred ca atunci cand faci o echipa de fotbal, selectia o faci la fotbal, nu o faci la fotbal in sala. Eu cred ca daca vrem sa mergem si sa castigam aceste alegeri trebuie sa intrebam toti bucurestenii si metoda stiintifica este sondajul. Am avut discutii cu partidele de Opozitie.

Cred ca este un avantaj, in ipoteza in care ramanem la un singur tur, faptul ca sunt independent, pentru ca partidele de opozitie vor fi intr-o competitie pentru alegerile parlamentare si atunci e mai simplu pentru ele sa sustina un independent, decat sa sustina un candidat al unui alt partid cu care sunt in competitie", a mai adaugat acesta.

Vezi si Vlad Voiculescu: Candidatul Aliantei USR-PLUS la Primaria Bucuresti va obtine cu 7-8% mai multe voturi decat Firea

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#nicusor dan sondaj vlad voiculescu , #candidat primaria Bucuresti