Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Zazanie intre ALDE si PSD. O balta din Giurgiu este marul discordiei

Vineri, 11 Mai 2018, ora 15:48
5383 citiri
Zazanie intre ALDE si PSD. O balta din Giurgiu este marul discordiei
Foto: Facebook/Niculae Badalau

Senatorul social-democrat de Giurgiu Niculae Badalau sustine ca este din in ce mai greu ca PSD sa aiba o administrare judeteana si chiar o guvernare impreuna cu ALDE.

Problema a aparut dupa ce ALDE nu a sustinut proiectul preluarii baltii Ogrezeni - Gradinari - Bucsani in administrarea Consiliului Judetean Giurgiu, in vederea realizarii proiectului "Spatiu pentru pescuit sportiv si agrement".

Plenul Senatului a adoptat, luni, o propunere legislativa privind transmiterea unor imobile din domeniul public al statului si din administrarea Administratiei Nationale "Apele Romane" - Directia Apelor Arges - Vedea Pitesti in domeniul public al judetului Giurgiu si in administrarea CJ Giurgiu.

Plenul nu si-a insusit raportul de respingere propus de comisiile de specialitate si a adoptat proiectul initiat de senatorul PSD Tit-Liviu Brailoiu, cu 78 de voturi "pentru", 18 "impotriva" si o abtinere.

ALDE face apel la dialog

Faptul ca ALDE s-a opus propunerii l-a suparat pe Badalau. In replica, ALDE a transmis ca neintelegerile dintre filiala sa din Giurgiu si cea a PSD pot fi depasite la nivel local prin dialog.

"Este un lucru normal ca intr-o coalitie sa mai apara si divergente, dar ele pot fi depasite prin intermediul unui dialog intre parteneri. Orice problema de interes local poate fi rezolvata la nivelul celor doua filiale. Nu dorim sa spunem ca nu este vorba de un obiectiv important pentru coalitia locala, ci doar ca aceste lucruri nu pot reprezenta neintelegeri la nivelul central al coalitiei", se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a ALDE.

Potrivit sursei citate, problema de interes local in judetul Giurgiu poate fi solutionata daca cei implicati se vor aseza la aceeasi masa si vor decide impreuna ce este mai bine pentru comunitatea pe care o reprezinta.

"PSD si ALDE se afla intr-un parteneriat la guvernare, al carui principal obiectiv este acela de a asigura Romaniei dezvoltarea, iar cetatenilor bunastarea. Este un obiectiv asumat prin programul de guvernare votat de catre majoritatea parlamentara si pe care vrem sa il ducem la indeplinire.

Situatia la care face referire Niculae Badalau se refera la o problema de interes local in judetul Giurgiu si care poate fi solutionata daca cei implicati se vor aseza la aceeasi masa pentru a discuta si a decide impreuna ce este mai bine pentru comunitatea pe care o reprezinta. (...)

Coalitia PSD - ALDE a functionat bine pana in acest moment pentru ca ambele partide au fost preocupate de implementarea obiectivelor la care ne-am angajat in fata cetatenilor care ne-au votat. Pe mai departe ALDE va urmari, alaturi de partenerii din PSD, ca toate masurile pe care le-a promis romanilor sa fie duse la indeplinire, astfel incat sa le asiguram acestora un trai mai bun", se precizeaza in postarea de pe Facebook.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Niculae Badalau cearta ALDE balta, #Niculae Badalau balta Giurgiu , #PSD
Comentarii
Poza Emigrantul-Anonim
Emigrantul-Anonim
rank 5
fiecare lider politic psd-alde trebuie sa aiba balta lui personala!!
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5