Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Nelu Tataru > ministrul Sanatatii
A   A   A

Prima reactie a lui Nelu Tataru, dupa ce Orban l-a propus ministru al Sanatatii

Prima reactie a lui Nelu Tataru, dupa ce Orban l-a propus ministru al Sanatatii
Foto: Arhiva Hepta.ro
Nelu Tataru, propunerea lui Ludovic Orban pentru functia de ministru al Sanatatii, se afla joi la amiaza in drum spre Capitala, dupa patru zile pe care le-a petrecut la Suceava, unde situatia este ingrijoratoare.

Intrebat intr-o interventie telefonica la Digi24 cum i se pare propunerea, Nelu Tataru nu a vrut sa faca multe comentarii, spunand doar ca asteapta sa discute cu premierul si cu Victor Costache, ministrul demisionar.

"Este o perioada grea. Eu, venind din Suceava, pot sa va spun ca o sa fie o perioada in care toti, indiferent de culoare politica, trebuie sa ne unim si sa trecem aceasta perioada", a spus Tataru.

Privitor la o eventuala testare in masa a bucurestenilor, Tataru sustine o testare conform anchetelor, "o ancheta epidemiologica largita tine foarte mult de capacitatea de testare pe care o sa o avem".
Tataru a vorbit putin si despre situatia de la Suceava, amintind ca astazi va fi deschis spitalul, dar ca cei mai multi medici vor fi de la Iasi, doar cativa fiind din Suceava, pentru ca majoritatea cadrelor medicale de aici este infectata.

Amintim ca Ludovic Orban a anuntat, joi dimineata, ca ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a dat demisia, precizand ca decizia a fost luata "din motive personale si profesionale".

Iata cine este Nelu Tataru, propus la Ministerul Sanatatii
Facebook ShareTweet
 Joi, 26 Martie 2020, ora 13:14
 Autor:Andreea Ghinea

 Articol citit de 8698 ori

Citeste si: