Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Nationala Romaniei > stiri Nationala Romaniei
A   A   A

Surprize la nationala Romaniei: Doi atacanti au intrat pe lista lui Contra

Surprize la nationala Romaniei: Doi atacanti au intrat pe lista lui Contra
Foto: FRF
Selectionerul Cosmin Contra pregateste noi surprize la echipa nationala, el anuntand ca monitorizeaza doi atacanti mai putin cunoscuti.

Liviu Antal, golgheterul campionatului Lituaniei, si Vlad Morar, varful grecilor de la Panetolikos, au intrat pe lista extinsa a primei reprezentative.

"Nu l-am urmarit pe Antal, nu a fost luat in calcul pentru aceasta actiune. L-am introdus pe lista de 55 de jucatori care trebuie urmariti. Acum sunt 55, caci l-am introdus si pe Vlad Morar.

Am incercat pana acum sa dau continuitate jucatorilor cu care am inceput, dar accidentarile m-au facut sa apelez si la alte nume, dar pe care le cunosteam deja. Eu sunt multumit de cum s-au pregatit si evoluat fotbalistii care au lucrat pana acum cu mine, de aceea n-am avut motive sa schimb", a declarat Contra, citat de Telekomsport.
Liviu Antal face senzatie in Lituania, acolo unde este golgheterul la zi al campionatului, cu 26 de goluri in acest sezon.

In ceea ce il priveste pe Morar, acesta a ajuns in Grecia, la o echipa relativ modesta, insa a marcat deja de patru ori si conducand in topul golgheterilor.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 10 Octombrie 2018, ora 20:51

 Articol citit de 5833 ori

Citeste si: