Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Nationala Romaniei > stiri Nationala Romaniei
A   A   A

Reactie ciudata a lui Hagi dupa convocarea fiului sau la nationala Romaniei

Reactie ciudata a lui Hagi dupa convocarea fiului sau la nationala Romaniei
Foto: Instagram/ Ianis Hagi
Gica Hagi a avut o reactie ciudata dupa ce fiul sau, Ianis, a fost convocat in premiera la echipa nationala.

Rugat sa comenteze acest moment, "Regele" a refuzat sa vorbeasca despre convocarea lui Ianis, preferand sa discute numai despre urmatorul meci al Viitorului din Liga 1.

"Nu vreau sa discut despre asta. Am meci cu Chiajna, sa vorbim despre meciul nostru. Fiecare sa se duca acolo unde e convocat si sa dea randament, dar eu vreau sa discut despre meciul nostru", a spus Gica Hagi intr-o conferinta de presa.

Reactia "Regelui" este ciudata pentru ca, in urma cu numai cateva luni, el a provocat un adevarat scandal pentru ca fiul sau nu fusese convocat la nationala "mare".

Tot intr-o conferinta de presa, Hagi a maturat pe jos, la vremea respectiva, cu selectionerul Cosmin Contra si cu ceilalti oameni din staff-ul primei reprezentative.
"E cel mai bun jucator sub 21 de ani care exista in Romania. O spune statistica! Si nu este convocat, iar Contra zice ca vrea sa intinereasca echipa. Dar de ce se intampla? Ca este baiatul lui Hagi. Aceeasi poveste de acum 3 ani. De ce nu ii dai sansa, cum mi-a dat-o mie Lucescu la 17 ani?

Ianis, de departe cel mai bun jucator. Bai, baietilor, Gane, Mihalcea, voi intelegeti fotbal? Voi ati castigat ceva? Ce vedeti cand va trimite Contra? A inceput campionatul, pase de gol si golur", spunea Hagi.

Contra l-a convocat pe Ianis Hagi la ultimele doua meciuri ale nationalei din Liga Natiunilor, disputele cu Lituania si Muntenegru.

Citeste si: Lotul Romaniei pentru ultimele meciuri din Liga Natiunilor: Ianis Hagi, convocat in premiera
M.D.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 09 Noiembrie 2018, ora 19:41

 Articol citit de 12484 ori

Citeste si: