Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Preliminarii Campionatul European U21: Nationala de tineret remizeaza in Tara Galilor in noua oameni

Preliminarii Campionatul European U21: Nationala de tineret remizeaza in Tara Galilor in noua oameni
Foto: frf.ro
Echipa nationala de tineret a Romaniei a terminat la egalitate, scor 0-0, in deplasarea din Tara Galilor, dupa un meci tensionat, pe care l-am incheiat in noua oameni.

Prima repriza a fost dominata in mare parte de echipa noastra, care nu a reusit insa sa inscrie.

Florinel Coman a ratat de doua ori singur cu portarul, in timp ce sutul superb al lui Nedelcu din afara careului a fost scos de sub transversala.

Partea secunda a inceput cu doua ocazii uriase ale galezilor, iar din minutul 72 am ramas in zece oameni dupa eliminarea lui Razvan Marin. Al doilea cartonas galben l-a primit pentru o simulare in careu.

Chiar si in zece oameni puteam obtine victoria, insa Man a tras direct in portar dupa o pasa excelenta a lui Coman.
Din minutul 81 am ramas in noua oameni, Puscas fiind eliminat pentru ca si-a lovit cu cotul in figura un adversar. Totusi, am reusit sa incheiem meciul la egalitate, 0-0.

Dupa acest rezultat, Romania conduce in grupa 8, cu 12 puncte, fiind urmata de: Bosnia 9 puncte, 3. Portugalia 7 puncte, 4. Tara Galilor 7 puncte, 5. Elvetia 7 puncte si Liechetenstein 0 puncte.

Urmatorul meci al nationalei mici va avea loc pe 7 septembrie 2018, in deplasare in Portugalia. Pe 11 septembrie vom intalni Bosnia, pe terenul nostru.

C.S.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 21:54

 Articol citit de 5601 ori

Citeste si: