Mirel Radoi, asaltat cu oferte dupa Campionatul European de tineret

Joi, 04 Iulie 2019, ora 13:21
23322 citiri
Mirel Radoi, asaltat cu oferte dupa Campionatul European de tineret
Foto: Hepta.ro

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca selectionerul echipei nationalei de tineret, Mirel Radoi, va continua in functie chiar daca are foarte multe oferte dupa atingerea fazei semifinalelor la Campionatul European U21.

"Nu a fost nevoie sa il conving pe Mirel Radoi pentru ca l-am convins sa fie alaturi de noi atunci cand am inceput colaborarea. Cu siguranta Mirel a avut foarte multe oferte si va avea in continuare, dar noi avem o intelegere si cu siguranta va continua la conducerea selectionatei Under 21. Si o sa o si califice la urmatorul Campionat European de tineret", a spus presedintele.

"Nimeni din partea FRF nu isi revendica merite pentru performanta echipei nationale Under 21. Este insa cu siguranta un rezultat istoric sa te califici la Jocurile Olimpice, mai ales ca anul viitor se vor face 56 de ani de la ultima noastra prezenta. Trebuie sa vedem insa si ce ramane in urma acestei performante, iar noi putem spune acum ca am vazut la Campionatul European o noua abordare fotbalistica a echipei noastre. Am vazut o idee de echipa foarte puternica si in acelasi timp o noua relatie cu suporterii. Aceste elemente le-as considera chiar mult mai importante decat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo", a adaugat Burleanu.

Presedintele FRF a precizat ca primele jucatorilor pentru performanta de la CE 2019 sunt confidentiale. "Exista prime pentru performanta nationalei de tineret, dar sunt confidentiale. Vor primi toti jucatorii si staff-ul, bineinteles. Doar ei vor primi", a explicat el.

Selectionata de tineret a Romaniei s-a clasat pe locurile 3-4 la Campionatul European de fotbal Under-21 din Italia si San Marino, dupa ce a fost invinsa joi seara, in semifinale, de Germania, cu scorul de 4-2 (1-2).

Echipa nationala de tineret s-a calificat in premiera in semifinalele unui Campionat European de fotbal Under-21, dar a obtinut si biletele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. Romania a reusit sa castige Grupa C, dupa 4-1 cu Croatia, 4-2 cu Anglia si 0-0 cu Franta, echipa care a intrat si ea in careul de asi din postura de cea mai buna echipa de pe locul secund.

Romania nu a mai participat la Jocurile Olimpice din 1964, cand selectionata noastra ajungea in sferturile de finala. Aceasta va fi a patra participare a Romaniei in turneul olimpic de fotbal, dupa editiile din 1924, 1952 si 1964.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Mirel Radoi selectioner tineret, #Radoi nationala tineret Romania , #tineret