Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Nationala Romaniei > stiri Nationala Romaniei
A   A   A

Marca prezinta noul "cuplu de aur" din nationala Romaniei

Marca prezinta noul "cuplu de aur" din nationala Romaniei
Foto: Hepta.ro
Jurnalistii spanioli de la Marca scriu ca Ianis Hagi si George Puscas formeaza noul cuplu de aur din echipa nationala a Romaniei.

Conform sursei citate, romanii isi pun bazele pentru renasterea nationalei in cei doi tineri jucatori.

"Romania este din nou incantata de echipa ei nationala. Marea performanta de la EURO U 21 l-a determinat pe Cosmin Contra sa cheme la lotul mare sapte dintre elevii lui Radoi: Radu, Puscas, Hagi, Nedelcearu, Cicaldau, Stefan si Rus.

Sperantele sunt puse in special pe fraza 'pasa de la Ianis Hagi si gol George Puscas', repetata tot mai frecvent. La EURO U21 nu a fost deloc rau: Ianis a incheiat cu un gol si doua pase decisive, iar Puscas cu patru goluri si o pasa decisiva. Conexiunea dintre cei doi s-a mutat insa la echipa mare.
Kepa a aparat o lovitura de cap a lui Puscas din pasa lui Hagi si a evitat un 2-2 intre Romania si Spania. Malta, pe de alta parte, nu a putut sa previna acest lucru. Romania a castigat cu 1-0 multumita unui gol marcat de Puscas din pasa lui Hagi. Faptul ca fiul lui Hagi si Puscas se inteleg perfect nu mai este un secret!", a notat Marca.

George Puscas a fost titular in meciurile cu Spania si Malta, in timp ce Ianis a intrat din primul minut doar in a doua partida.

C.S.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 11 Septembrie 2019, ora 12:00

 Articol citit de 19034 ori

Citeste si: