Iata cum va arata primul "11" al nationalei Romaniei in Lituania: Doua modificari fata de meciul cu Serbia

Joi, 11 Octombrie 2018, ora 07:00
14199 citiri
Iata cum va arata primul "11" al nationalei Romaniei in Lituania: Doua modificari fata de meciul cu Serbia
Foto: FRF

Cosmin Contra a stabilit echipa de start pentru partida pe care nationala Romaniei o va disputa joi seara, de la ora 21:45, in Lituania, in cadrul Nations League.

La Vilnius, selectionerul Romaniei va efectua doua modificari in primul "11" al tricolorilor fata de ultima partida, cu Serbia.

Astfel, Gabi Tamas ii va lua locul lui Mihai Balasa, iar Alexandru Mitrita il va inlocui pe Denis Dragus, scrie Telekom Sport.

In poarta va fi Ciprian Tatarusanu, in fata caruia se va afla o linie de patru fundasi, alcatuita din Manea, Tamas, Sapunaru si Bancu.

Razvan Marin si Paul Anton se vor ocupa de conexiunea dintre aparare si atac, in timp ce Alexandru Chipciu, Nicolae Stanciu si Alexandru Mitrita il vor ajuta pe singurul varf George Tucudean.

Echipa de start a Romaniei: Tatarusanu - Manea, Tamas, Sapunaru, Bancu - Marin, Anton - Chipciu, Stanciu, Mitrita - Tucudean.

Meciul Lituania - Romania este programt joi, 11 octombrie, de la ora 21:45 (aceeasi ora si in Romania), si va fi transmis in direct la Pro TV. Jocul va putea fi urmarit si pe site-ul Ziare.com, in format LIVE text.

Partida se joaca pe stadionul LFF din Vilnius, care gazduieste si sediul Federatiei Lituaniene de Fotbal. Arena are 5.000 de locuri si beneficiaza de o suprafata de joc artificiala.

Intalnirea Va fi arbitrata de o brigada din Franta care il va avea la centru pe Francois Letexier. Acesta a condus in septembrie jocul U21 dintre Romania si Bosnia-Hertegovina, la Ovidiu, scor 2-0. Letexier va fi ajutat de conationalii Cyril Mugnier si Mehdi Rahmouni - asistenti, Amaury Delerue, Nicolas Rainville - aditionali, Nicolas Danos - al patrulea oficial.

Lituania si Romania s-au intalnit de 11 ori pana acum in istorie. Palmaresul este favorabil Romaniei: 10 victorii si un singur esec, golaveraj 19-6.

Ultima intalnire: Romania - Lituania 1-0, martie 2016, la Giurgiu. A marcat Nicolae Stanciu, la debutul sau pentru echipa nationala.

Antrenorul Lituaniei, Edgaras Jankauskas, 43 de ani, fost international cu 56 de selectii (10 goluri), a convocat un lot format din 11 jucatori din campionatul intern, completat cu jucatori din Belarus, Rusia, Israel, Polonia, Azerbaijan, Kazahstan, Scotia, Uzbekistan, Thailanda.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#Romania Lituania echipa start, #Romania prim 11 Lituania , #stiri Nationala Romaniei