Gabriela Firea a inchis National Arena pana anul urmator: Raspuns dupa atacul lui Mihai Stoica

Luni, 12 Noiembrie 2018, ora 19:42
18910 citiri
Gabriela Firea a inchis National Arena pana anul urmator: Raspuns dupa atacul lui Mihai Stoica
Foto: Hepta.ro

Primarul Gabriela Firea a anuntat ca a luat decizia de a inchide National Arena dupa ce gazonul a fost distrus din nou.

Firea a spus ca nimeni nu va mai putea organiza evenimente pe National Arena pana cand problemele cu gazonul nu vor fi rezolvate

"Am luat hotararea de a inchide Arena Naitonala pentru toate evenimentele sportive si de alta natura pe toata durata cat timp va fi refacut gazonul. Societatea care se ocupa considera ca gazonul va fi adus la o stare buna in aproximativ 2-3 luni de zile", a spus Firea intr-o conferinta de presa.

Apoi, Firea a spus ca de vina pentru situatia in care a ajuns gazonul ar fi jurnalistii de la Gazeta Sporturilor, care au relatat ca mentenanta suprafetei de joc s-a acordat fara licitatie.

"O gazeta de sport, care si-a terminat subiectele sportive, ne-a facut plangere de la DNA. Iar DNA a inceput o ancheta in REM si am ramas fara contractul de mentenanta al Arenei Nationale. Gazonul era la acel moment intr-o situatie extraordinar de buna. Ce vina avem noi ca un ziar de sport ne face plangeri la DNA? Asta a ajuns presa din Romania! Sa ne faca plangeri... Am lucrat si eu in presa, dar n-am facut plangeri la DNA!", a adaugat Firea.

Totodata, Firea i-a raspuns si directorului sportiv de la FCSB, Mihai Stoica, dupa ce acesta a acuzat-o de populism pentru ca a organizat un eveniment la care au participat 3.500 de copii.

"Gazonul va fi adus la o stare in care putem spune ca se vor disputa competitii sportive fara dificultati. Imi pare rau de acele persoane care desi stiau prin ce trece Primaria Nationala, din cauza anchetei de la DNA, au facut declaratii rautacioase, tendentioase si misogine care nu sunt demne de oameni ai sportului, care ar trebui sa aiba intotdeauna fair-play si sportivitate. Ce exemplu le dam noi copiilor si adolescentilor?", a completat Firea.

In aceasta toamna, FCSB a fost obligata sa se mute de pe National Arena intrucat Primaria Capitalei dorea sa refaca suprafata de joc.

Dupa mai bine de o luna in exil, FCSB s-a intors pe National Arena, insa gazonul s-a stricat din nou intrucat Primaria a organizat un eveniment in cadrul caruia 3.500 de copii au jucat fotbal timp de trei zile.

Afectata de decizia luata de Firea va fi FCSB, care va fi fortata sa-si gaseasca un stadion nou pentru meciurile cu Gaz Metan Medias, Viitorul si CFR Cluj.

C.S.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#probleme gazon National Arena, #Firea inchide National Arena , #stiri National Arena