Trupa Judas Priest revine in Bucuresti, in 2020. Cat costa biletele

Sambata, 30 Noiembrie 2019, ora 12:58
4926 citiri
Trupa Judas Priest revine in Bucuresti, in 2020. Cat costa biletele
Foto: Arhiva Facebook/ Judas Priest

Trupa britanica Judas Priest revine in Bucuresti, pentru un concert programat pe 21 iulie 2020, de la ora 19.00, la Arenele Romane, in cadrul turneului aniversar 50 Heavy Metal Years, potrivit organizatorilor.

Primele 200 de bilete din fiecare categorie au pret special si vor fi puse in vanzare pe 3 decembrie, la ora 11.00. Pana atunci, fanii Judas Priest au acces la bilete pe baza unor coduri pe care le vor primi pe e-mail, anunta organizatorii.

Biletele se gasesc in reteaua Ia bilet, atat pe site, cat si in magazine, la preturi cuprinse intre 319 lei si 139 de lei (early bird), 349 de lei si 159 de lei in presale, respectiv 370 de lei si 180 de lei la intrarea in spatiul de concert.

Trupa britanica Judas Priest a mai concertat la Bucuresti in 2018, 2015 si 2011.

Vezi si Membrii Judas Priest s-au plans de mancarea primita inaintea concertului de la Bucuresti. Organizatorii dau vina pe firma de catering

Trupa Judas Priest a fost infiintata in anul 1969, in orasul Birmingham, si a lansat 17 albume de studio. Grupul a intrat in atentia publicului in anul 1974, cu albumul de debut "Rocka Rolla". Britanicii au lansat unele dintre cele mai bune albume heavy metal ale tuturor timpurilor, precum "British Steel" (1980), "Screaming for Vengeance" (1982), "Painkiller" (1990) si cateva piese celebre, devenite veritabile "imnuri" rock precum "Breaking the Law", "Living After Midnight" si "You've Got Another Thing Coming". Considerata una dintre cele mai bune trupe din lume din istoria genului heavy metal, Judas Priest, recompensata cu un premiu Grammy, a vandut peste 50 de milioane de discuri pe plan mondial.

Cel mai recent album al trupei, "Firepower", lansat in 2018, a dus trupa din nou in topuri, iar turneul britanicilor a facut inconjurul lumii, inclusiv la Bucuresti, la Romexpo.

Turneul din 2020, 50 Heavy Metal Years, marcheaza cinci decenii de activitate a britanicilor, iar fanii vor avea parte de un setlist croit pe istoria plina de hituri a trupei.

Concertul din iulie 2020 este un eveniment Metalhead powered by Rock FM.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#concert judas priest bucuresti, #judas priest bucuresti 2020 , #concerte