Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Muzica > concerte
A   A   A

Se apropie concertul Bon Jovi la Bucuresti - cine va canta in deschidere

Se apropie concertul Bon Jovi la Bucuresti - cine va canta in deschidere
Foto: Facebook/D&D East Entertainment
Mai sunt doua saptamani pana cand trupa Bon Jovi va reveni la Bucuresti, iar spectacolul de pe 21 iulie se anunta a fi unul pe cinste.

In deschiderea concertului de la Bucuresti vor canta baietii de la FIRMA, care ar fi trebuit initial sa interpreteze inaintea formatiei The Cure, care va sustine un spectacol pe 22 iulie in Capitala.

"FIRMA se gaseste in contextul in care nu va mai putea onora invitatia de a concerta pe 22 iulie alaturi de legendara trupa britanica THE CURE, EDITORS si God Is An Astronaut, din motive logistice independente de echipa de organizare a festivalului Rock The City, formatia ajunge sa deschida concertul trupei americane BON JOVI, al carei management ii selectase initial ca trupa favorita de opening. Astfel, cunoscuta trupa romaneasca va realiza un fel de back-salt glorios pentru data de 21 iulie, in Piata Constitutiei", au transmis organizatorii.
Baietii s-au amuzat si au transmis ca "printr-o conjuctura astrala" au ajuns sa cante in deschidera Bon Jovi.

"Printr-o conjuctura aproape astrala si o motivatie de natura logistica, avem placerea sa concertam pe 21 iulie, (des) cantand si introducand publicul din Piata Constitutiei in atmosfera rock'n'roll, chiar inainte de a urca pe scena o formatie cu o activitate efervescenta de peste 30 de ani, pe care o admiram: BON JOVI", au declarat membrii trupei FiRMA.

Iata ce alte concerte se mai anunta anul acesta
Facebook ShareTweet
 Joi, 04 Iulie 2019, ora 11:26

 Articol citit de 6225 ori

Citeste si: