Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Reabilitarea Parcului Central din Cluj costa, dupa Untold, aproape 300.000 de lei

Reabilitarea Parcului Central din Cluj costa, dupa Untold, aproape 300.000 de lei
Foto: Facebook/Untold
Organizatorii Untold au anuntat ca vor suporta integral costurile de reabilitare a Parcului Central din Cluj-Napoca, unde s-a desfasurat o parte din festival, acestea ridicandu-se la aproape 300.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al Untold transmis, duminica, lucrarile care vor fi executate includ pregatirea terenului si suprainsamantare, fertilizare teren, inlocuire pavaj, inlocuire banci, inlocuire rigole, inlocuire stalpi de iluminat public, inlocuire cosuri de gunoi, plombare gropi.

"Organizatorii Untold si-au propus ca in baza acordului de manifestare publica sa vina in sustinerea comunitatii locale si sa acopere integral costurile de reamenajare a Parcului Central si a parcului din vecinatatea Hotel Sport, reamenajare necesara atat in urma organizarii festivalului, cat si din cauza unor factori independenti (canicula din ultima perioada, organizarea in parc a altor evenimente, uzura normala a parcului de peste an).
In acest sens, Primaria Cluj-Napoca a stabilit necesarul lucrarilor de modernizare: pregatire teren si suprainsamantare, fertilizare teren, inlocuire pavaj, inlocuire banci, inlocuire rigole, inlocuire stalpi de iluminat public, inlocuire cosuri de gunoi, plombare gropi. Costurile totale se ridica la suma de 282.354 lei si vor fi suportate integral de catre organizatorii Untold", se arata in comunicat.

Lucrarile vor fi efectuate de catre RADP Cluj-Napoca, in perioada 16 august - 15 septembrie 2017.

"Untold isi propune sa investeasca anual in dezvoltarea si infrumusetarea Parcului Central, sa devina un exemplu si un catalizator pentru toti organizatorii de evenimente care folosesc parcul, invitandu-i ca alaturi de organizatorii festivalului sa contribuie anual in dezvoltarea si infrumusetarea acestuia, astfel incat sa devina unul din cele mai frumoase spatii verzi si de relaxare din Romania", se mai arata in comunicat.
Festivalul Untold s-a desfasurat in perioada 3 - 6 august la Cluj-Napoca, la eveniment participand, in total, peste 330.000 de persoane, venite din intreaga lume.

Peste 200 de artisti internationali, dintre care cei mai buni DJ ai lumii, au sustinut concerte pe cele 10 scene, o parte dintre acestea fiind amplasate in Parcul Central din Cluj-Napoca.

Citeste si:
Sute de clujeni au semnat o petitie prin care cer mutarea festivalului Untold in afara orasuluiZeci de persoane au facut reclamatii din cauza zgomotului de la festivalul UntoldPreot din Cluj: Untold-ul e inchinat lui satan? Ne-am saturat de festivaluri dracesti pline de alcool, tutun, droguri si sex
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Duminica, 13 August 2017, ora 12:52

 Articol citit de 2324 ori

Citeste si: