Liam Gallagher nu a mai cantat la Mogosoaia din motive de securitate. A anulat concertul cu o ora inainte

Luni, 02 Septembrie 2019, ora 11:37
8058 citiri
Liam Gallagher nu a mai cantat la Mogosoaia din motive de securitate. A anulat concertul cu o ora inainte
Foto: Arhiva Facebook/Liam Gallagher

Liam Gallagher, fost membru al trupei britanice Oasis, si-a anulat in ultimul moment concertul pe care trebuia sa il sustina duminica seara, la Festivalul Fall In Love de la Palatul Mogosoaia, din "motive de securitate legate de scena", dupa cum a motivat artistul pe contul sau de pe Twitter.

Cu putin timp inainte de ora la care era programat sa sustina recitalul, Liam Gallagher a publicat pe reteaua de micro-blogging Twitter urmatorul mesaj: "Din motive de securitate legate de scena, am fost sfatuiti sa nu concertam la festivalul Fall in Love din seara asta. Sunt extrem de suparat ca am venit pana aici si nu putem canta pentru voi, dar siguranta este pe primul loc".

"Din cauza unor probleme tehnice legate de festival, Liam Gallagher nu va canta la Festivalul Fall in Love in seara aceasta. Promotorul va incerca sa stabileasca o noua data pentru intoarcerea lui Liam, iar detaliile despre bilete vor fi disponibile in urmatoarele cateva zile", a fost si mesajul difuzat de organizatorii evenimentului cu putin timp inainte de ora programata pentru recitalul lui Gallagher.

Legenda Oasis Liam Gallagher urma sa cante pentru prima data in Romania la Fall in Love Festival. Idol al multor generatii, Liam s-a facut remarcat pe scena muzicala internationala ca solist al Oasis, una dintre cele mai de succes formatii ale anilor '90, care a lansat hituri precum "Wonderwall", "Supersonic" si "Don't look back in anger".

Dupa despartirea de Oasis, Liam a fondat un nou proiect, numit Beady Eye, care a fost activ pana in 2014, perioada dupa care a anuntat lansarea single-urilor solo "Wall of Glass" (2017) si "Chinatown" (2017), ambele fiind intampinate cu entuziasm si urmate de concerte live la unele dintre cele mai importante festivaluri internationale. Albumul sau de debut solo, "Settle", lansat tot in 2017, s-a dovedit un succes muzical si comercial, ajungand in primele pozitii ale UK Album Chart.

Festivalul Fal in Love s-a aflat anul acesta la prima editie si a avut loc sambata si duminica, la palatul Mogosoaia. Kaiser Chiefs, Disclosure, Kovacs, Underworld, De La Soul s-au numarat printre artistii invitati la eveniment, care a fost organizat de Alive.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Liam Gallagher anulat concert Bucuresti Mogosoaia , #festival